ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρεμπέ: «Να… φτάσουμε στον τελικό»

Καρεμπέ: «Να… φτάσουμε στον τελικό»

Σημαντική χαρακτήρισε την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο International Champions Cup ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στην κάμερα της Nova για τη νίκη επί της Μίλαν, την δεύτερη «μάχη» στο τουρνουά με την Λίβερπουλ και τη συνεργασία με την Unicef.

«Αυτό το τουρνουά το παρακολουθούν περίπου 150 χώρες. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να παίρνει μέρος, όπως επίσης και για όλους όσοι είναι εδώ. Είναι σημαντικό που νικήσαμε τη Μίλαν. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Μίλαν, ειδικά όταν βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας. Το ξέραμε αυτό. Τελικά, οι παίκτες ήταν επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και πρόσθεσε: «Το να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά για εμάς. Κανένας δεν περίμενε να είμαστε εδώ. Φυσικά είναι μια μεγάλη αναγνώριση για τον Ολυμπιακό, η νίκη επί της Μίλαν. Τώρα θέλουμε να τα πάμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και γιατί όχι να μη φτάσουμε στον τελικό του τουρνουά. Όμως σεβόμαστε τη δουλειά που κάνει ο προπονητής με τους παίκτες του».

Τέλος, ο Γάλλος, υποστήριξε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Λίβερπουλ για την κίνηση που έκανε με τη UNICEF. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεργασία με τη UNICEF. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την ελληνική κοινότητα στο Σικάγο, καθώς μαθαίνουμε πως το γήπεδο θα είναι σχεδόν γεμάτο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι για να τους δώσουμε πάλι χαρά και περηφάνια».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι ο Νιάνγκ