ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λουζόν: «Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός

Λουζόν: «Έχει ποιότητα ο Παναθηναϊκός

Συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό παρέθεσε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης Γκάι Λουζόν

Ο 39χρονος Ισραηλινός τεχνικός αναφέρθηκε στην ποιότητα του «τριφυλλιού», αλλά τόνισε και στο γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολα. Είναι σημαντικό που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα τους και είμαστε πάνω κάτω στην ίδια αγωνιστική κατάσταση. Δεν έχουν καμία σχέση με την Ξάνθη, με την οποία παίξαμε πέρυσι. Είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, έχουν αρκετή ποιότητα αλλά έχουμε ευκαιρία σε κάθε παιχνίδι να πάρουμε την νίκη. Δεν παίζει ρόλο που η ρεβάνς είναι στην Αθήνα».

Για την ενδεκάδα της ομάδας του και τους Μποκού και Σιμά υπογράμμισε: «Επιστρέφουν και θα είναι στον πάγκο της ομάδας. Θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και θα είναι σχεδόν ίδια με εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στην Σαρλερουά».

Για τον νεοαποκτηθέντα Τόνι Γουάτ επισήμανε: «Θα είναι στην διάθεση μας για το αυριανό παιχνίδι και αν έρθει το χαρτί από την ΟΥΕΦΑ θα βρίσκεται στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη ίσως να αγωνιστεί».

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» για πέντε χρόνια ο Μποχωρίδης (photos)

Παναθηναϊκός: «Αγανάκτηση και αλγεινή εντύπωση»