ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης: Sold Out στη Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης: Sold Out στη Λεωφόρο!

«Καμίνι» έτοιμο να λιώσει τη Σταντάρ και να σπρώξει τον Παναθηναϊκό στα play off του Champions League θα είναι στον επαναληπτικό της Τρίτης (05/08) η Λεωφόρος, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ έγινε sold out στα εισιτήρια.

Μέρες ευρωπαϊκής δόξας θα ζήσει ξανά η Λεωφόρος το βράδυ της Τρίτης (05/08). Στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης, οι «πράσινοι» θα έχουν τη συμπαράσταση περισσότερων από 16.000 οπαδών τους. Συνεπώς, θα έχουν την καλύτερη δυνατή ώθηση έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και να ατενίζουν πλέον με περισσότερη αισιοδοξία το όνειρο των «χρυσοφόρων» ομίλων.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα και πλέον υπάρχουν ελάχιστα εισιτήρια στους συνδέσμους της Θύρας 13 και της ΠΑΛΕΦΙΠ, τα οποία αναμένονται κι αυτά να κάνουν... φτερά μέσα στα επόμενα 24ωρα!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για τον δεύτερο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.

Πλέον, κάποια εναπομείναντα εισιτήρια για τις Θύρες 7, 13 και 14 υπάρχουν μόνο στους συνδέσμους του Παναθηναϊκού σε Θύρα 13 και ΠΑΛΕΦΙΠ, απ' όπου και μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία τους και λυπούμαστε για όσους δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν».

Διαβάστε επίσης:

Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός: «Για τη νίκη στην Αθήνα» λέει ο Αρσλάναγκιτς

Νάνο: «Εξαιρετική ομαδική δουλειά»