ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ, έτοιμος για όλα!..

ΠΑΟ, έτοιμος για όλα!..
Σιωπηλοί αλλά χαμογελαστοί και φανερά αισιόδοξοι, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Ελ. Βενιζέλος»...

Σιωπηλοί αλλά χαμογελαστοί και φανερά αισιόδοξοι, εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο «Ελ. Βενιζέλος», κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Δανία, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (27/7) με την Οντένσε.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό έδειχναν αισιόδοξοι για την έκβαση της αναμέτρησης με την Οντένσε (παρά το ότι κανείς δεν ήθελε να μιλήσει), με την ατμόσφαιρα να μαρτυράει πως «αν ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που πρέπει, δεν θα έχει πρόβλημα» και τους ποδοσφαιριστές όσο περνούσε η ώρα να δείχνουν ολοένα και περισσότερο χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Το… ρόδι των δηλώσεων, φρόντισε να σπάσει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο διεθνής Γάλλος κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», φρόντισε να μιλήσει για την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Οντένσε, δείχνοντας σεβασμό προς τους Δανούς μεν, αποφασισμένος για… όλα δε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Οντένσε είναι μια αρκετά σκληρή ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Κάθε παιχνίδι σε αυτή την φάση είναι σημαντικό, καθώς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουμε μια θέση στους ομίλους του Champions League».

Περισσότερα στο onsports.gr