ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Εκλογές 2023 - Κώστας Κεφαλογιάννης: «Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να πάρει το μέλλον στα χέρια της»

Εκλογές 2023 - Κώστας Κεφαλογιάννης: «Ήρθε η ώρα η νέα γενιά να πάρει το μέλλον στα χέρια της»
Ο Κώστας Κεφαλογιάννης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης, μόλις στα 28 του, φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει τη νέα γενιά στο ελληνικό κοινοβούλιο, καθώς είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, με τη Νέα Δημοκρατία.

Σε συνέντευξη του στο Newsbomb.gr, ο νεαρός πολιτικός, με πτυχία Νομικής και Πολιτικών Επιστημών, αλλά και θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, επισημαίνει ότι «το μεγάλο πλεονέκτημα της Κρήτης είναι οι άνθρωποί της, η φιλοξενία της, το δυναμικό της».

Αυτό είναι το «κεφάλαιο» που θέλει να υπηρετήσει και να αναδείξει, δεδομένου ότι οι προσδοκίες της νέας γενιάς «έχουν καταλήξει στο καλάθι των αχρήστων» την τελευταία δεκαετία και για αυτό ήρθε η ώρα η νέα γενιά να βγει μπροστά, να πρωταγωνιστήσει και «να αλλάξει όσα την πληγώνουν.»

«Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, που δεν θα είναι δέσμιοι του κακού πολιτικού παρελθόντος και θα συνδιαμορφώσουν το μέλλον στο οποίο θέλουν να ζήσουν», είναι το κοινό στο οποίο απευθύνεται, αναλύοντας τις βασικές προτεραιότητες της πολιτικής του, καθώς και το ποιοι είναι οι άμεσοι στόχοι για την εκπροσώπηση του κρητικού λαού.

Μεταξύ αυτών, είναι ο τουρισμός και η επέκταση της τουριστικής περιόδου μέσω της ανάδειξης και των λοιπών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κρήτης πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα, ο εκσυγχρονισμός της αγροτικής παραγωγής, η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομών όπως ο νέος ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι.

Κάνοντας τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου της τελευταίας 4ετίας, ο Κώστας Κεφαλογιάννης καλεί τους ψηφοφόρους να το συγκρίνουν με αυτό της προηγούμενης, του ΣΥΡΙΖΑ, και δηλώνει βέβαιος ότι στην κάλπη ο κόσμος «θα πάρει τη σωστή απόφαση», με βάση αυτή τη σύγκριση.

«Θα στηρίζω τα δίκαια αιτήματά τους και υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα τους», υπογραμμίζει, εφόσον οι ψηφοφόροι τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

Γνωρίστε τον νεαρό πολιτικό στη συνέντευξη στο Newsbomb.gr: