ΥΓΕΙΑ

Η νέα καμπάνια της EVIOL έρχεται για να μας θυμίσει τι είναι αληθινά σημαντικό

Η νέα καμπάνια της EVIOL έρχεται για να μας θυμίσει τι είναι αληθινά σημαντικό

«Πίσω από κάθε τι μικρό κρύβεται πάντα κάτι μεγάλο.» Με αυτό το κεντρικό μήνυμα, η νέα καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL,ανατρέπει τα δεδομένα στην επικοινωνία των συμπληρωμάτων διατροφής.

Στο επίκεντρο της εκστρατείας, βρίσκεται η ιδέα ότι πίσω από όλα τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει η ανθρωπότητα μέχρι τώρα, βρίσκεται πάντα το πρώτο μικρό βήμα. Μικρά βήματα, που κάνουμε όλοι μας ασταμάτητα, καμιά φορά και ασυναίσθητα, τα οποία όμως οδηγούν στην ατομική και συλλογική πρόοδο.

Σήμερα, σε μία εποχή που παρουσιάζει ζωτικές και νέες προκλήσεις, το μικρό βήμα δεν είναι άλλο, από την καθημερινή και ολοκληρωμένη φροντίδα του εαυτού μας. Για να κερδίσουμε το μεγάλο που δεν είναι άλλο, από την προστασία της ζωής και την προάσπιση της ελπίδας.

Η νέα εκστρατεία των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, υπερβαίνει τη συνηθισμένη προϊοντική επικοινωνία και σεβόμενη την ιστορία της μάρκας αλλά και τις ουσιαστικές ανησυχίες και προσδοκίες των καταναλωτών, έρχεται για να μας μιλήσει με αμεσότητα για τις αξίες που μας ενώνουν. Η μουσική των διαφημιστικών ταινιών είναι η “Άνοιξη του Vivaldi” , ένα κλασσικό αριστούργημα που σηματοδοτεί διαχρονικά την αξία της ελπίδας και της αναγέννησης.

Δείτε το video:

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eviol.gr