ΥΓΕΙΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες που έχουν ραντεβού εμβολιασμού κατά της covid-19

Κακοκαρία Ελπίδα
Πολλοί πολίτες δεν μπορούν να φτάσουν στα εμβολιαστικά κέντρα
INTIME NEWS/ΚΑΡΚΑΣΛΗ ΛΙΖΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Τα ραντεβού εμβολιασμού έναντι της covid-19 που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα (24/01/2022) και αύριο (25/01/2022) στο Παίδων Πεντέλης, αναβλήθηκαν με απόφαση του υπουργείου Υγείας - Τι ισχύει για τα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα 

Μήνυμα έκτακτης ανάγκης έλαβαν οι πολίτες που βρίσκονται στην Αττική από το 112, το πρωί της Δευτέρας (24/01/2022), να αποφεύγουν τις μετακινήσεις λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας. Πολλοί πολίτες που έχουν σήμερα ραντεβού για εμβολιασμό κατά της covid-19 και δεν μπορούν να μετακινηθούν, ρωτούν τι θα γίνει με το ραντεβού τους.

Μέχρι τις 13:00, πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας ανέφεραν ότι δεν έχει παρατηρηθεί σοβαρό πρόβλημα στα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής, με πολλές ακυρώσεις.

Ωστόσο, με νεότερη ενημέρωση, το υπουργείο Υγείας αποφάσισε ότι τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια, δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα στις 15:00 καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.

Οι πολίτες καλούνται να αλλάξουν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες, μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr

Σημειώνεται ότι υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και οι πολίτες θα μπορούν να επαναπρογραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους. Εκτιμάται δε, πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις δόσεις που θα μείνουν αδιάθετες, καθώς θα χρησιμοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως τα ραντεβού της Δευτέρας (24/1) και Τρίτης (25/1) στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης μετατίθενται για την Πέμπτη 27/1 και την Παρασκευή 28/1 στο Μega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας». Οι γονείς ενημερώνονται με SMS στα κινητά τους τηλέφωνα για τη νέα ήμερα και ώρα του εμβολιασμού των παιδιών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Χάος στην Αθηνών - Λαμίας! Ακινητοποιημένα οχήματα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού περιμένουμε το περισσότερο χιόνι στην Αττική – Πόσο θα ρίξει στο Σύνταγμα

Χιόνια Αθήνα: Χιονοκαταιγίδα σε πολλές περιοχές – Το στρώνει ακόμα και στο κέντρο (pics+vid)