ΥΓΕΙΑ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σύσκεψη στο ΕΚΑΒ - Τεράστια προσπάθεια για τους απεγκλωβισμούς

ΕΚΑΒ
Ο Θάνος Πλεύρης με τον Νίκο Παπαευσταθίου στη σύσκεψη στο ΕΚΑΒ
Υπ. Υγ.

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου, είχε το μεσημέρι της Τρίτης (25/01/2022), ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ενώ τα προβλήματα από την κακοκαιρία «Ελπίδα» παραμένουν.  

Ο Υπουργός ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ, διασώστες, νοσηλευτές, ιατρούς που συμμετέχουν στους απεγκλωβισμούς και βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα με τις διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών και των νοσοκομείων της Αττικής.

Το πρωί της Τρίτης, 80 περίπου περιστατικά ήταν σε εκκρεμότητα εξυπηρέτησης από το ΕΚΑΒ, καθώς τα ασθενοφόρα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν στα σημεία. Ο Θάνος Πλεύρης, δήλωσε σχετικά: «Αυτή τη στιγμή διαχειριζόμαστε την κατάσταση. Γίνεται μία υπεράνθρωπη προσπάθεια στην οποία συμμετέχει και το ΕΚΑΒ. Όλα τα οχήματα του του ΕΚΑΒ, τα ασθενοφόρα έχουν αλυσίδες και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική φθάνουν σε κάθε σημείο και προσπαθούν να εξυπηρετούν τους πολίτες. Δυστυχώς, υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν έχουν εξυπηρετηθεί ακόμα γιατί τα σημεία δεν είναι εύκολα προσβάσιμα. Το θέμα τώρα είναι να αποκατασταθεί γρήγορα η πλήρης λειτουργία και να είναι όσο το δυνατόν λιγότερη η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας.

Έγινε μια τεράστια προσπάθεια απεγκλωβισμού και από την Αττική οδό. Ήταν σε 4 σημεία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Το ΕΚΑΒ έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια, μιλάμε συνεχώς με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Φανταστείτε ότι και το ΕΚΑΒ είχε πρόβλημα ως προς την πρόσβαση των οχημάτων στις κεντρικές υπηρεσίες του ΕΚΑΒ. Αντιμετωπίστηκε και αυτό» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Στυλιανίδης: Παρατείνεται η γενική αργία και την Τετάρτη (26/01)

Πλεύρης: Αναβολή των εμβολιασμών και την Τετάρτη (26/1)

Αττική Οδός: Έτσι θα έπρεπε να είχαν κάνει τον αποχιονισμό – Το παράδειγμα στην παραλιακή λεωφόρο