ΥΓΕΙΑ

Δώρα σε νοσηλευόμενα παιδιά μοίρασαν Γεωργιάδης και Πλεύρης

Πλεύρης - Γεωργιάδης
Επίσκεψη στο Παίδων Πεντέλης
INTIME NEWS/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης (29/12/2022) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

Οι δύο Υπουργοί αντάλλαξαν ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και μοίρασαν παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται κατόπιν δωρεάς της αλυσίδας παιχνιδιών «Μουστάκας».

Αμέσως μετά την επίσκεψη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ήρθαμε με τον Θάνο, τον υπουργό Υγείας, στο Παίδων Πεντέλης, μοιράσαμε παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται και είδαμε το χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Ευχαριστούμε πολύ και τους γονείς τους που μας υποδέχθηκαν θερμά και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο υπό αντίξοες συνθήκες είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Ήρθαμε εδώ με τον δικό μας Άγιο Βασίλη για να δώσουμε μία νότα χαράς μέσα στις εορτές και να ευχηθούμε το 2023 να είναι μία καλύτερη χρονιά. Να είστε όλοι καλά, με υγεία».

Από την πλευρά του, ο κ. Πλεύρης ανέφερε: «Με πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης, του φίλου μου Άδωνι, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Παίδων Πεντέλης προκειμένου να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις δύσκολες μέρες για αυτά τα παιδιά που νοσηλεύονται, να είμαστε δίπλα τους, να τους δώσουμε χαρά και να τους ευχηθούμε καλή χρονιά».

Διαβάστε επίσης:

Αυστηρή προειδοποίηση Πλεύρη για τις ελλείψεις φαρμάκων

ΕΟΦ: Προσοχή σε αντισηπτικό - Απαγορεύθηκε η κυκλοφορία του

Ανασκόπηση 2022: Οι ανακαλύψεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην Υγεία