ΥΓΕΙΑ

LONGAVITE: Η «μαγική» συνταγή της αντιγήρανσης

LONGAVITE: Η «μαγική» συνταγή της αντιγήρανσης

Είναι γνωστό ότι δεν γερνάμε όλοι με τον ίδιο ρυθμό ούτε με τον ίδιο τρόπο, καθώς η γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου, το περιβάλλον στο οποίο διαβιώνει και το lifestyle του, παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία της γήρανσής του.

Η ευζωία, η μακροζωία και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής είναι μια εξατομικευμένη υπόθεση. Είναι μια διαδικασία προσαρμοσμένη στους ρυθμούς και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Πώς μπορούμε λοιπόν να διασφαλίσουμε ότι σε καθημερινή βάση θα τροφοδοτούμε τον οργανισμό μας με όλα τα συστατικά που χρειάζεται σε επαρκείς ποσότητες και σωστούς συνδυασμούς; Η τσέχικη εταιρεία PHENOMENO εμπνεύστηκε από την ιδέα της «μαγικής» συνταγής που συμβάλλει στη μακροβιότητα και την ποιότητα ζωής, και δημιούργησε το συμπλήρωμα διατροφής LONGAVITE, που μπορεί να προστατέψει τις σωματικές και πνευματικές λειτουργίες από τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος.

Το LONGAVITE είναι προϊόν μακρόχρονης επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ευρηματικότητας. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχει όλα τα ενεργά θρεπτικά συστατικά στους ιδανικούς συνδυασμούς και στις σωστές αναλογίες που απαιτεί η εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, η θωράκισή του και η ευεξία του. Δρα άμεσα προστατεύοντας το DNA, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το οξειδωτικό στρες, προλαμβάνει τις φλεγμονές και αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό τυχόν βλάβες που έχουν προκληθεί από διάφορες παθολογικές καταστάσεις.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η διατροφή στην υγεία, ευεξία και μακροζωία του ανθρώπου, παρουσίασε η Βιολόγος Msc-Κλινική Βιοχημικός, Σύμβουλος Ευεξίας, Εμμανουέλα Φωτεινού, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη (04/12/2018). Έμφαση δόθηκε στα βότανα που διαθέτουν ανοσοποιητικές, αντιφλεγμονώδεις και ιαματικές ιδιότητες. Ειδικότερα, αναφερόμενη στη σύσταση της LONGAVITE είπε χαρακτηριστικά: «Η LONGAVITE έχει εμπνευστεί από τη φύση την οποία έχει αναβαθμίσει με ιατρική τεχνογνωσία για να δώσει στο κοινό ένα συμπλήρωμα άρτιο απ’ όλες τις απόψεις. Η σύνθεση του βασίζεται σε φυτικά εκχυλίσματα σπάνιων βοτάνων, καρπών και φρούτων που έχουν επιλεγεί από φυσικές πηγές οι οποίες θα χαρακτηρίζονταν οι "βασιλιάδες" της αντιγήρανσης. Ένας τέλειος συνδυασμός αντιοξειδωτικών μπορούν μέσα σε 30 μέρες να "εξουδετερώσουν" τις βλαπτικές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν και επιταχύνουν το γήρας και τις ασθένειες. Φλαβονοειδή και φαινόλες σε άριστα ποσοστά προσφέρουν μια "ένεση" νεότητας στον οργανισμό, που έρχεται να ενισχυθεί με τις θαυματουργές βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Επιπλέον μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ολοκλήρωσαν αυτόν τον μικρό φαρμακευτικό θησαυρό. Όλα τα συστατικά του ενισχύουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό ώστε να υπάρξει άμεση και ταχεία επούλωση των γερασμένων ιστών, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλή αντιφλεγμονώδη δράση ώστε να υπάρξει κυτταροπροστασία σε βάθος χρόνου. Τα ενεργά συστατικά του ενισχύουν τη μιτοχονδριακή λειτουργία των κυττάρων και απελευθερώνουν σημαντικά επίπεδα ενέργειας που θα γίνουν ορατά από τις πρώτες ημέρες της χρήσης του. Παράλληλα η LONGAVITE μέσω των θρεπτικών στοιχείων που εμπεριέχει προκαλεί πτώση των επιπέδων ζαχάρου στο αίμα με ταυτόχρονη πτώση των λιπιδίων, γεγονός το οποίο βοηθάει τα αγγεία και τους απομακρυσμένους ιστούς να θραφούν καλύτερα και να αναγεννηθούν».

Όπως επεσήμανε, μεταξύ άλλων, κατά την παρουσίαση του προϊόντος ο Αλκιβιάδης Σταϊκούρας, Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας PHENOMENO στην Ελλάδα «η LONGAVITE είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής, ο τέλειος συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων, αμινοξέων και βιταμινών, μια θεραπεία μακροζωίας, που σκοπεύει να βελτιστοποιήσει την υγεία, να επιμηκύνει το προσδόκιμο ζωής και να φέρει τη ζωτικότητα πίσω στη ζωή μας. Εάν η γήρανση είναι η μείωση της αποδοτικότητας των λειτουργιών του σώματος, τότε τη LONGAVITE μπορεί να αντισταθμίσει τη διαδικασία της γήρανσης, αντιστρέφοντας τη ζημιά που προξενεί το πέρασμα του χρόνου, επαναφέροντας το σώμα μας σε πλήρη λειτουργική ικανότητα. Η φόρμουλα της LONGAVITE αποτελείται από 34 ενεργά συστατικά, όλα πρωτογενή φυτικά εκχυλίσματα, αμινοξέα και βιταμίνες πολύτιμα στον ανθρώπινο οργανισμό».

Η ψυχοθεραπεύτρια Μάρβα Σκαρμέα μίλησε για την ψυχική υγεία ως σημαντικό παράγοντα μακροζωίας: «Η ψυχική υγεία ταυτίζεται με τη δραστηριότητα και τη λειτουργικότητα καθώς αυτές αποδεικνύουν τη φυσική νοητική ικανότητα και αποτελεί προϋπόθεση για την ποιότητα της ζωής μας». Τη συνέντευξη Τύπου συντόνισε η δημοσιογράφος-συγγραφέας Άννα Μαρία Παπίρη.

Το LONGAVITE διατίθεται σε συσκευασία 30 ημερήσιων δόσεων –2 φακελάκια με κάψουλες και 2 φακελάκια με σκόνη- για κάθε μια μέρα του μήνα. Τo φακελάκι με την σκόνη μπορεί να διαλυθεί μέσα σε γιαούρτι, χυμό φρούτων ή σε smoothies στη διάρκεια του πρωινού αλλά και σε σούπα. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στον τρόπο ή την ώρα λήψης του. Ο καταναλωτής μπορεί να συνδυάσει τις κάψουλες μαζί με τη σκόνη ή να επιλέξει να τα μοιράσει με τα γεύματά του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με το πρόγραμμά του ή τον τρόπο που τον διευκολύνει. Η χρήση του συστήνεται ιδανικά 2 μήνες το χρόνο ενώ ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ανθρώπου μπορεί να φθάσει ετησίως τους 4 μήνες.

Υπεύθυνος Κυκλοφορίας για τον Ε.Ο.Φ. στην Ελλάδα και κάτοχος του LONGAVITE είναι η Εταιρεία PHENOMENO s.r.o. Το προϊόν διατίθεται σε προεπιλεγμένα σημεία πώλησης, όπως στο κατάστημα της VITA D’ORO, στο κατάστημα O-BIOTIQUE κ.α. (αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.longavite.com).

Φωτογραφίες: Panoulis Photography