ΥΓΕΙΑ

Πάσχετε από δυσκοιλιότητα; Δείτε πώς θα απελευθερωθείτε!

Πάσχετε από δυσκοιλιότητα; Δείτε πώς θα απελευθερωθείτε!

Η δυσκοιλιότητα επηρεάζει την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων και ταλαιπωρεί συχνότερα τις γυναίκες.

Στρίμωγμα, αίσθημα πίεσης, έντονο φούσκωμα, δυσφορία είναι ορισμένα από τα συμπτώματα που μας χαλάνε τη διάθεση και δεν μας αφήνουν να αισθανθούμε άνετα και ανάλαφρα στην καθημερινότητά μας, όταν αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα κάνει την εμφάνισή του. Πώς, όμως, θα γίνει εφικτή η απελευθέρωση από τα δεσμά της?

Αποβάλλοντας το «στρίμωγμα»

Η «απάντηση» βρίσκεται στη ρίζα του προβλήματος και συνεπώς στις λύσεις που επιλέγουμε για να το αντιμετωπίσουμε. Η δυσκοιλιότητα μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη πρόσληψης αρκετής ποσότητας νερού, φυτικών ινών αλλά και στην έλλειψη κίνησης.

Αρχικά, λοιπόν, μπορούμε να ξεκινήσουμε, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής και διατροφής μας. Μία λύση είναι το να προσθέσουμε περισσότερες φυτικές ίνες, όπως φρούτα, λαχανικά και δημητριακά, πίνοντας παράλληλα και αρκετό νερό, περίπου 8 ποτήρια την ημέρα. Επίσης, αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας μπορεί να αποδειχθεί και η προσθήκη της φυσικής άσκησης στη ζωή μας, ακόμη και το απλό περπάτημα.

Αν, όμως, παρατηρήσουμε ότι όλα αυτά δεν λειτουργούν και θέλουμε επιπλέον βοήθεια, μπορούμε να εμπιστευτούμε το σιρόπι Duphalac, την ήπια και αποτελεσματική λύση, που είναι μαζί μας για πάνω από 30 χρόνια και το βρίσκουμε στα φαρμακεία.

Το Duphalac, με δραστική ουσία τη λακτουλόζη, η οποία δεν περνάει στο σώμα μας και πηγαίνει απευθείας στο έντερο, μας βοηθάει ήπια και αποτελεσματικά να ανακουφιστούμε από τη δυσκοιλιότητα και να νιώθουμε ανάλαφρα κάθε μέρα. Μάλιστα, στην περίπτωση που το πρόβλημα «επιμένει» και το αντιμετωπίζουμε συχνά-πυκνά, τότε μπορούμε να παίρνουμε το Duphalac, όποτε το χρειαζόμαστε, καθώς είναι κατάλληλο και για μακροχρόνια χρήση.

Διπλή δράση & Υπέροχη Γεύση!

Το Duphalac, ωστόσο, προσφέρει και κάτι περισσότερο αφού έχει διπλή δράση! Η λακτουλόζη, ως πρεβιοτική ουσία, ενισχύει την ανάπτυξη των βακτηρίων του εντέρου, που προάγουν την καλή κατάσταση της υγείας, ενισχύοντας έτσι την ισορροπία της εντερικής μας χλωρίδας, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει τη φυσιολογική λειτουργία του εντέρου, που είναι και το ζητούμενο για να νιώθουμε ανάλαφρα κάθε μέρα! Και έχει και υπέροχη γεύση ενώ είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, ακόμη και για βρέφη* και παιδιά*, καθώς και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού μιας γυναίκας.

Τώρα και για τις εκδρομές και τα ταξίδια μας!

Τώρα, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την ανακούφιση και στο «τσεπάκι» μας ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν πάμε ταξίδια, διακοπές και εκδρομές καθώς ήρθε το νέο DuphaFruit Sticks η βολική λύση για τη δυσκοιλιότητα καθώς πρόκειται για έτοιμο σιρόπι που κυκλοφορεί σε πρακτικά φακελάκια και μπορούμε να το έχουμε μαζί μας πάντα και παντού. Έχει υπέροχη γεύση δαμάσκηνο και είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία, όπως και το Duphalac.

Α-01756