ΓΙΩΡΓΟΣ E. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

Εκλογές 2012 - αποτελέσματα: Ηρθε το τέλος

Εκλογές 2012 - αποτελέσματα: Ηρθε το τέλος

Το σύστημα καταρρέει. Αυτό είναι καλό.

Το σύστημα καταρρέει. Για να δούμε τι θα δούμε..

Είναι αυτό ακριβώς το σύστημα, της μίζας, της ρεμούλας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του βολέματος, που μας έφερε ως εδώ. Είναι αυτό που ευθύνεται για την κατάντια μας, για τις αυτοκτονίες, για τη φτώχεια, τη μιζέρια, τον εξευτελισμό μας. Είναι αυτοί που έζησαν ζωή και κότα στις πλάτες μας, που έβγαλαν εκατομμύρια σε βάρος μας.

Μην τρώτε το παραμύθι. Δε φταίμε εμείς. Δε τα φάγαμε μαζί. Αυτοί εκπαίδευσαν γενιές ολόκληρες Ελλήνων στην υποτέλεια: Αν δε ζητήσεις ρουσφέτι από τον κ. βουλευτή δε θα γίνει ποτέ η δουλειά σου. Οσο κι αν το αξίζεις, όσο νόμιμος κι αν είσαι. Θα γίνει η δουλειά του αλλουνού, που έχει το δόντι, κι ας μην αξίζει, κι ας είναι παράνομος.

- Μα, αν δε γίνει η δουλειά μου, θα πεινάσουν τα παιδιά μου.

Αρα, τεμενάδες και ψήφος στον κ. βουλευτή. Μόνο που, εσύ αντάλλασσες την ψήφο σου με ψίχουλα (τα οποία ούτως ή άλλως δικαιούσουν και με το παραπάνω) κι αυτοί τη μετέτρεπαν σε εκατομμύρια, με μίζες και ρεμούλα.

Γι' αυτό και είναι καλό που καταρρέει αυτό το σάπιο σύστημα. Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Μην τρώτε ούτε το παραμύθι της ακυβερνησίας. Δεν κατάλαβα! Από ποιον εξαρτάται αν θα 'χουμε κυβέρνηση αύριο; Από αυτούς δεν εξαρτάται; Αυτή δεν είναι η δουλειά τους; Γι' αυτό δεν τους στείλαμε εκεί πέρα; Να κόψουν το λαιμό τους και να βρουν λύση για να κάνουν κυβέρνηση, με βάση τις αποφάσεις του ελληνικού λαού. Και να κάνουν αυτό που τους προστάζει ο ελληνικός λαός.

Μη μασάτε. Μια χαρά θα κάνουν κυβέρνηση. Οποιο και να είναι το αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ. Γιατί, όσοι μέχρι χτες μας εκβίαζαν με τα περί ακυβερνησίας, το έκαναν μόνο και μόνο μπας και κλέψουν καμιά ψήφο, τρομοκρατώντας κανέναν ακόμη Ελληνα, έστω και την τελευταία στιγμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα πάνε πάλι σε εκλογές. Γιατί οι εκβιαστές πολύ καλά ξέρουν, ότι αν έχουμε εκλογές ξανά την άλλη Κυριακή, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη καλύτερο για μας και ακόμη χειρότερο γι' αυτούς.

Γιώργος Ε. Χριστοφορίδης

like3

Κάνε στη σελίδα του blog στο facebook!

follow2

Κάνε στη σελίδα του blog στο twitter!

gchristof-yahoo1
  • Αν θέλεις να λαμβάνεις ενημέρωση για κάθε νέο δημοσίευμα του blog επικοινώνησε με το