ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένταση στη Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΝΔ

Ένταση στη Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν τον πρόεδρο της ΝΔ

Παρέμβαση της αστυνομίας αλλά και στελεχών της ΝΔ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Δεκτός με αποδοκιμασίες έγινε στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έξω από το ξενοδοχείο που ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση της ΝΔ.

Ένας συνταξιούχος οπαδός του ΠΑΟΚ επιτέθηκε φραστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη στάση της ΝΔ απέναντι στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβαν Σαββίδη.

Ο οπαδός κατάφερε και προσέγγισε σε απόσταση αναπνοής τον πρόεδρο της ΝΔ πριν αρχίσει να φωνάζει και να τον απομακρύνουν οι αστυνομικοί.

Νωρίτερα, οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποίησαν πορεία από το εμπορικό κέντρο One Salonica, προς τον χώρο του ξενοδοχείου, ωστόσο, η αστυνομία δεν επέτρεψε σε όλους να προσεγγίσουν το Porto Palace.

Αντιπροσωπεία περίπου δέκα ατόμων μπήκε στο ξενοδοχείο και είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Εκπροσωπώντας το σύνολο των βουλευτών Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, οι κύριοι Αυγενάκης, Ζαγοράκης και Καλαφάτης ξεκαθάρισαν ότι είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο και άλλο η πολιτική και η υποχρέωση υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.

Χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ μεγάλη και ιστορική ομάδα που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, πάνω από επιχειρήσεις, πάνω από τα κόμματα και πάνω από τις κατά καιρούς διοικήσεις της.

Διεμήνυσαν ότι είναι εμφανής η απόπειρα της κυβέρνησης να υφάνει διαπλοκή στα Μ.Μ.Ε. κάτι που άρχισε με τον αντισυνταγματικό «νόμο Παππά». Ξεκαθάρισαν ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα λάβει μέτρα και θα προωθήσει μεταρρυθμίσεις που θα συμβάλουν σε μια νέα άνθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις