ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Tο είπε και η Λαγκάρντ: Οι Έλληνες εφοπλιστές πληρώνουν τους φόρους τους...

Tο είπε και η Λαγκάρντ: Οι Έλληνες εφοπλιστές πληρώνουν τους φόρους τους...

Τώρα μάλιστα... Ηρέμησα. Άκουσα από τα χείλη της Χριστίνας ότι οι Έλληνες εφοπλιστές πληρώνουν όλους τους φόρους τους, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες είναι φοροφυγάδες όπως άφησε να εννοηθεί η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ.

Η δήλωση αυτή της «βγήκε» εντελώς αυθόρμητα σε συνέντευξή της στους Financial Times. Τα ξέρει αυτά τα πράγματα με την φορολογία των εφοπλιστών. Στα δάχτυλα τα παίζει.

lagard 11

Όπως εντελώς αυθόρμητα της βγήκε ότι όταν παλαιότερα είχε μιλήσει για την φοροδιαφυγή των Ελλήνων δέχθηκε - λέει - απειλές κατά της ζωής της. Αυτό κι αν είναι απο τα... άγραφα. Η επικεφαλής του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού ταμείου που υιοθέτησε το «Δόγμα του Σοκ» και σπέρνει τον τρόμο στις οικονομίες των χωρών όπου εισέρχεται, αισθάνθηκε να απειλείται από τους Έλληνες!

Δηλαδή πως ακριβώς απειλήθηκε; Την έπαιρναν τηλέφωνο στο κινητό ή της άφηναν σημειώματα με σφαίρες στις εργατικές πολυκατοικίες όπου διαμένει;

Την καημενούλα την κυρία Christine.

Πόσο κατατρεγμένη είναι... Ζει κι αυτή το Greek Drama της.

Αλλά φαντάζομαι θα βρει a shoulder to cry... Έστω κάπου στα ρέλια της κουπαστής ενός υπερπολυτελούς ιστιοφόρου. Μην πάνε τσάμπα και οι καλές κουβέντες για τους καπεταναίους.

ΥΓ: Κυρία Χριστίνα εσείς που έχετε αγαστές σχέσεις με τους εφοπλιστές πείτε τους να «μαϊνάρουν» λίγο με τα χρήματα που ρίχνουν στην ελληνική αγορά γιατί δεν αντέχουμε άλλο τόση αγάπη για την πατρίδα. Μας πνίγει...