ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Υπόθεση Μουζάλα: Γιατί ο Τσίπρας δεν θα κάνει δεκτή την παραίτησή του - Όλη η αλήθεια!

Υπόθεση Μουζάλα: Γιατί ο Τσίπρας δεν θα κάνει δεκτή την παραίτησή του - Όλη η αλήθεια!

Έφτασε η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση - Βεβαίως και δεν είναι η πρώτη φορά που με τους χειρισμούς αυτής της κυβέρνησης γελάνε και οι πέτρες. Όμως τέτοιος πολιτικός διασυρμός δεν έχει... ματαγίνει στην εποχή της μεταπολίτευσης.

Διαβάστε λοιπόν ποια είναι η αλήθεια για την περίφημη παραίτηση Μουζάλα:

Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να διώξει τον Μουζάλα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον κρατήσει και για να υποβαθμίσει το θέμα...

Έτσι δικαιολογείται και η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι το θέμα θα εξεταστεί αφού ο πρωθυπουργός επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής.

Κοινώς, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Διότι, όταν ολοκληρωθεί η Σύνοδος, το πιο πιθανό είναι ο πρωθυπουργός να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του κ. Μουζάλα, αφού ο κ. Τσίπρας θα επικαλεστεί την κρισιμότητα των στιγμών λόγω του προσφυγικού.

Σε πολιτικό επίπεδο, η στάση του πρωθυπουργού δημιουργεί μείζον ζήτημα για το μέλλον της κυβέρνησης αφού ο κ. Τσίπρας εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο.

Το καταπληκτικό στην ιστορία είναι πώς παρά το φιάσκο, δεν παραιτείται από τη θέση του ούτε ο Καμμένος!

Παρά τον διασυρμό του σε πολιτικό επίπεδο, ο κ. Καμμένος έμεινε μόνο στα λόγια τα μεγάλα και για άλλη μια φορά υποχώρησε, όπως συνηθίζει να κάνει από την ημέρα που μπήκε στο κυβερνητικό σχήμα.

Το πλήγμα στην εικόνα της κυβέρνησης είναι τεράστιο, ενώ όπως θα καταλάβετε μέσα στις επόμενες ημέρες η παραίτηση (ή η μη παραίτηση Μουζάλα) είναι μόνο η αρχή του τέλους για την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ