ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H VW προαναγγέλλει τα νέα της μοντέλα μέσα από τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της

H VW προαναγγέλλει τα νέα της μοντέλα μέσα από τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της

Πέρα από τις ευχές οι κάρτες που στέλνει η γερμανική εταιρεία για τις γιορτές αποκαλύπτουν και το μέλλον της

Του Γιάννη Σκουφή

Πέρυσι ήταν το ID Buggy που αποτελούσε το μοτίβο της χριστουγεννιάτικης κάρτας που έστειλε η VW για τις γιορτές. Φέτος είναι ένα άλλο αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί στο μέλλον.

Μπορεί να μην φαίνονται λεπτομέρειες αλλά πρόκειται για το hatchback της οικογένειας ID των ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας. Και το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ που συνδυάζεται με μια σχετικά χαμηλή οροφή.

Οι πρώτες υποθέσεις κάνουν λόγο για ένα εισαγωγικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προς το παρόν ονομάζεται ID Entry, θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο του χρόνου και θα περάσει το 2022 στην κανονική παραγωγή. Η βάση του θα είναι μια πιο φτηνή εκδοχή του πλαισίου MEB, ενώ η μπαταρία του θα είναι σχετικά μικρή, με την αυτονομία να κυμαίνεται από τα 210 έως τα 240 χιλιόμετρα. Τιμές που κρίνονται απόλυτα ικανοποιητικές αν αναλογιστεί κανείς πως θα κληθεί να παίξει το ρόλο του δεύτερου ή και τρίτου αυτοκινήτου μιας οικογένειας.

Το μήκος του θα είναι περίπου 3,80 μέτρα, θα είναι δηλαδή μικρότερο από το Polo, ενώ ο στόχος είναι η τιμή της βασικής του εκδοχής να είναι κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις