ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Bentley φτιάχνει ουρανοξύστη στο Μαϊάμι

H Bentley φτιάχνει ουρανοξύστη στο Μαϊάμι

Το πρώτο κτιριακό συγκρότημα με την επωνυμία Bentley Residences θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τις εταιρίες Dezer Development και Sieger Suarez Architects.

Του Γιάννη Σκουφή

Προφανώς και η Bentley δεν αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον κατασκευαστικό κλάδο. Απλά, όπως συμβαίνει σε διάφορες άλλες περιπτώσεις, από χορηγίες σε σκάφη μέχρι και… αεροσκάφη, έτσι και εδώ η επωνυμία της βρετανικής εταιρείας έχει έναν καθαρά διαφημιστικό ρόλο. Που ωστόσο θα δώσει το δικό της χρώμα και αξία, έστω και αν την υλοποίηση του πρότζεκτ θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η κατασκευαστική Dezer Development με την αρχιτεκτονική να πιστώνεται στη Sieger Suarez

Αξιοσημείωτο είναι πως αυτό θα είναι το πρώτο συγκρότημα υπερπολυτελών κατοικιών με τα σήματα της Bentley και θα βρίσκεται στο Sunny Isles Beach του Μαϊάμι. Τα έργα θα ξεκινήσουν το 2023 και βάσει του πλάνου ο ουρανοξύστης θα είναι έτοιμος το 2026. Θα έχει 60 ορόφους και θα είναι ένας από τους πιο ψηλούς στις ΗΠΑ.

Επειδή όμως πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο αρχιτεκτονικά κτίριο με άρωμα Bentley, κάθε ένα από τα 200 υπερπολυτελή διαμερίσματα θα έχει και το δικό του… γκαράζ! Ναι, σωστά διαβάσατε, ο ιδιοκτήτης κάθε διαμερίσματος θα έχει τη δυνατότητα να μπαίνει σε ένα ειδικό ασανσέρ και δίχως να βγει από το αυτοκίνητο του να παρκάρει απευθείας έξω από την πόρτα του.

Η Bentley αναφέρει πως κάθε διαμέρισμα θα έχει πλήρη ιδιοχρησία με όλα τα στοιχεία πολυτελούς διαβίωσης -πισίνα, σάουνα, κήπο κ.λπ.- και φυσικά θέα προς τον Ατλαντικό. Εννοείται πως όλα αυτά δεν προορίζονται για κοινούς θνητούς, αλλά για όσους έχουν να διαθέσουν πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια. Εδώ να πούμε πως στο Μαϊάμι υπάρχουν ανάλογοι ουρανοξύστες υπάρχουν με τα σήματα της Porsche και της Aston Martin.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.