Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Tesla Cybertruck αφήνει πίσω του την Porsche 911

Newsbomb

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε πως ένα «αγροτικό» θα μπορούσε να «διαλύσει» στην ευθεία μία Porsche 911;

Του Γιάννη Σκουφή

Για το γερμανικό σπορ μοντέλο έχουν χυθεί άπειροι τόνοι μελάνης, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πολύ διαφορετικά μιας και ένα αγροτικό κατάφερε να κάνει τους κατόχους των Porsche 911 να κοκκινίσουν από τη ντροπή τους ή από τον θυμό τους αν προτιμάτε, βλέποντας τον Elon Musk να κάνει πραγματικότητα αυτό που είχε υποσχεθεί.

Πριν από μερικούς μήνες λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της Tesla είχε πει πως το ηλεκτρικό του αγροτικό θα ήταν ταχύτερο ακόμα και από μια Porsche 911. Και αυτό το απέδειξε με ένα βίντεο που δείχνει το ομολογουμένως περίεργο και φουτουριστικό Cybertruck να αφήνει πολύ πίσω του το διάσημο γερμανικό μοντέλο.

Ίσως να σκεφτεί κανείς πως το βίντεο μας δείχνει την φάση επιτάχυνσης από στάση και πως λίγο μετά η Porsche λογικά θα περνούσε μπροστά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, αλλά ούτε και για το ότι η κορυφαία έκδοση του Cybertruck θέλει μόλις 2,9 δεύτερα για να ολοκληρώσει το 0-100 χλμ./ ώρα, τιμή που δεν φέρνει σε δύσκολη θέση μόνο την 911 αλλά και άλλα σούπερ σπορ μοντέλα με ακόμα πιο ηχηρό όνομα.