Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η μόνη Ferrari που έχει θέσεις μέχρι και για οχτώ επιβάτες

Newsbomb

Αν έχετε αρκετά μεγάλη παρέα και θέλετε να μετακινηθείτε όλοι με την ίδια Ferrari η λύση έρχεται από την Αυστραλία.

Του Γιάννη Σκουφή

Ιεροσυλία είναι μάλλον η πρώτη σκέψη που κάνουν οι περισσότεροι βλέποντας αυτή την επιμηκυμένη Ferrari. Την οποία έφτιαξε ένας Αυστραλός στην προσπάθειά του να δημιουργήσει το πιο ιδιαίτερο όχημα με σήμα το Cavallino Rampante. Κάτι που μάλλον πέτυχε…

Η βάση της Ferrari XXL είναι μια 360 Modena, ο ατμοσφαιρικός V8 των 3.600 κυβικών της οποίας αποδίδει 400 ίππους. Και για την περίσταση, χωρίς να γνωρίζει κανείς το συνδυάζεται με ένα κιβώτιο από ένα Subaru Liberty GT.

Στο δρόμο η οχταθέσια Ferrari θα στρίβει σαν νταλίκα, ενώ είναι εντυπωσιακό πως επιτυγχάνεται μια λογική ακαμψία σε ένα αυτοκίνητο με τόσο μεγάλο μεταξόνιο. Από κει και πέρα οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω σα φτερά γλάρου και στο εσωτερικό υπάρχουν οι ανέσεις και τα κομφόρ που συνήθως έχει μια stretched limo. Μεταξύ αυτών δύο οθόνες και ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας, ατμοσφαιρικός φωτισμός και φυσικά ένα καλά εξοπλισμένο μπαρ!

Η πιο μακριά Ferrari νοικιαζόταν για διάφορες εκδηλώσεις και πριβέ πάρτι αποτελώντας πολύ καλό υλικό για selfies. Τώρα πωλείται έναντι 243.000 ευρώ στο site carsales.com με μόλις 65.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έχει «μολυνθεί» όλη Ελλάδα – Δείτε πού εντοπίστηκαν τα 124 νέα κρούσματα