Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συλλεκτική έκδοση Honda e για μόλις 50 τυχερούς

Newsbomb

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε μία ειδική έκδοση «Limited Edition» η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ένα σπέσιαλ κόκκινο χρώμα.

Του Γιάννη Σκουφή

Το Honda e είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα που έχουμε δει τελευταία. Όχι μόνο επειδή είναι ηλεκτρικό, αλλά κυρίως λόγω της πολύ ελκυστικής σχεδίασης του αμαξώματός του. Και επιπλέον λόγω του high-tech εσωτερικού με τις έως πέντε οθόνες στο ταμπλό και για τις κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Στις αγορές της Ευρώπης κυκλοφορεί ήδη εδώ και δύο χρόνια και μόλις πρόσφατα η Honda ανακοίνωσε την Limited Edition με το χαρακτηριστικό χρώμα «Premium Crystal Red» που έρχεται σε όμορφο κόντραστ με τις μαύρες λεπτομέρειες και τους 17άρηδες τροχούς.

Η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλισμού βασίζεται στην Advance και δεν έχει διαφορές στην εσωτερικό. Όσον αφορά στο σύστημα πρόωσης στο πίσω άξονα υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ με 154 ίππους ενώ η μπαταρία χωρητικότητας 35,5 kWh προσφέρει αυτονομία για 201 χιλιόμετρα βάσει του κύκλου μέτρησης WLTP.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας έκδοσης Honda e Limited Edition επιστρατεύθηκε ο Max Verstappen, o περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής στην Formula 1. Και αν απορείτε ποιος είναι ο λόγος, μην ξεχνάτε πως ακόμη και αν η Honda έχει αποχωρήσει επίσημα από την F1 ως προμηθευτής κινητήρων, τα μονοθέσια της Red Bull συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τις μονάδες ισχύος της.