Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα Tesla να οδηγείται και από την ανάποδη

Newsbomb

Στο κυνήγι των κλικ και των εσόδων υπάρχουν μερικοί youtubers που κάνουν απίθανα πράγματα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο οποίος δεν είναι άλλος από τα πρωτότυπο βίντεο με υπερβολές και ακρότητες που δεν το χωρά ο νου σου. Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά είναι ο περιβόητος WhistlinDiesel, ένας από τους πιο γνωστούς youtubers το κανάλι του οποίου μετρά κοντά στα πέντε εκατομμύρια ακόλουθους.

Πως τα κατάφερε; Ταλαιπωρώντας σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ και ειδικότερα στην Αριζόνα διάφορα εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε βασανίσει μία Ferrari και τώρα επανέρχεται με ένα Tesla στο οποίο τοποθέτησε τεράστιους τροχούς με διάμετρο κοντά στα τρία μέτρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο youtuber πήρε ένα Model 3 και ξεκίνησε να το περνά και αυτό από διάφορα βασανιστήρια ώστε να διαπιστώσει… την αντοχή του σε αυτά. Στην αρχή έχει βάλει το Tesla σε ένα πάρκινγκ έχοντας τοποθετήσει μία δαγκάνα που κλειδώνει τον μπροστινό τροχό.

Το Model 3 όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κινηθεί καθώς είναι πισωκίνητο. Και αφού το Tesla κατάφερε να την βγάλει καθαρή ο παλαβός youtuber αντικατάστησε τους τροχούς με άλλους τεράστιους σηκώνοντας το αμάξωμα τουλάχιστον ενάμιση μέτρο από το έδαφος.

Μάλιστα, η απόσταση ήταν τόσο μεγάλη που επέτρεπε στο Tesla να έχει την δυνατότητα ενός τηλεκατευθυνόμενου παιχνιδιού και να μπορεί να γυρίσει τελείως ανάποδα. Το αξιοσημείωτο είναι πως ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να το κάνει αυτό. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν αναποδογύριζε ένα συμβατικό αυτοκίνητο με όλα του τα υγρά να τρέχουν;