Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το πιο οικονομικό Land Rover Defender που μπορεί να αποκτήσει κανείς

Newsbomb

Ανάμεσα στις εκατοντάδες και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές από την δημοφιλή σειρά αυτοκινήτων της Lego μπορεί κανείς να αποκτήσει το πρώτο του Land Rover!

Του Γιάννη Σκουφή

Η αγορά ενός πολυτελούς SUV και δη ενός Land Rover είναι ένα όνειρο για πολλούς. Έστω και υπό κλίμακα η Lego έρχεται να ανακοινώσει ένα κιτ του κλασικού Defender 90 που θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Ιούλιο με κόστους περίπου 240 ευρώ.

Το κιτ αποτελείται από 2.336 κομμάτια τα οποία όταν συναρμολογηθούν «χτίζουν» ένα Land Rover Defender της γενιάς που παραγόταν από το 1983 έως το 2016. Είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό ανοιχτό πράσινο της εταιρείας και όταν ολοκληρωθεί έχει μήκος 32 εκατοστά, πλάτος και ύψος από 16 εκατοστά.

Όπως μπορείτε να δείτε το κιτ έχει εντυπωσιακή λεπτομέρεια και διαθέτει όλα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει ένα γνήσιο 4x4 για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Όπως μία σχάρα οροφής με τα εργαλεία, ένα σνόρκελ για να αναπνέει ο κινητήρας στα υδάτινα περάσματα, έναν «εργάτη» μπροστά για να ξεκολλά από τα δύσκολα σημεία, ένα πυροσβεστήρα και πολλά άλλα.

To αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχει και κιτ για την απλή έκδοση του Defender, χωρίς τα εκτός δρόμου αξεσουάρ, που κοστίζει πάνω κάτω 30 ευρώ λιγότερα.