FUN TIME

Ανατριχιαστικό βίντεο: Δαιμονισμένη γυναίκα πετά αίμα από τα μάτια στους εξορκιστές της!

Ανατριχιαστικό βίντεο: Δαιμονισμένη γυναίκα πετά αίμα από τα μάτια στους εξορκιστές της!

Σάλο και ανατριχίλα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο με τον υποτιθέμενο εξορκισμό μιας δαιμονισμένης γυναίκας στη Λατινική Αμερική.

Η νεαρή πιστεύεται ότι έχει κυριευτεί από κάποιον δαίμονα, ενώ απαθανατίστηκε να «σπαρταρά» σε κατάσταση αμόκ και να φτύνει αίμα στους εξορκιστές της, οι οποίοι προσπαθούν να τη «θεραπευόσουν» σε μια παραλία. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες που επικαλούνται τα τοπικά Μέσα, η άτυχη γυναίκα αιμορραγούσε ακόμα και από τα μάτια, επιτείνοντας την αίσθηση του ανατριχιαστικού!

Λίγο αργότερα, η γυναίκα φαίνεται να έρχεται στα καλά της, ενώ το συγκεκριμένο πλήθος εκφράζει την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος του εξορκισμού…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το περασμένο έτος παρατηρήθηκε κατακόρυφη άνοδος στη ζήτηση για... εξορκισμούς στη Λατινική Αμερική, κάτι που σύμφωνα με πολλούς οφείλεται στις συχνές αναφορές του Πάπα Φραγκίσκου στο διάβολο…

Η Καθολική Εκκλησία πραγματοποίησε, εξάλλου, μέχρι και Συνέδριο για εξορκισμούς, σε μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους ιερείς στα μυστικά της σκοτεινής αυτής «τέχνης».

Σχετικές ειδήσεις