GOSSIP

Απίστευτη δήλωση Πανταζή: «Επειδή είμαι κοντός, καμιά φορά…»

Απίστευτη δήλωση Πανταζή: «Επειδή είμαι κοντός, καμιά φορά…»

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, για την κόρη του, τις μεγάλες του επιτυχίες, τις γυναίκες της ζωής του και όχι μόνο...

Σχολιάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης το δίμηνο που η χώρα μας μπήκε σε καθεστώς καραντίνας, ο Λευτέρης Πανταζής είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι παιδί της θάλασσας. Κάθε μέρα, ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες, κάνω τζόκινγκ στην παραλία, περίπου δέκα χιλιόμετρα». Αστειευόμενος είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής ότι πολύ συχνά συναντά τον Γιώργο Λιάγκα και χαιρετιούνται.


Ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόμενος στην προκλητική εικόνα της κόρης του ανέφερε ότι «Όταν είσαι καλλιτέχνης κάνεις μόδα. Η μόδα πρέπει να σου πηγαίνει. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ όμορφη και μπορεί να το υποστηρίξει» ενώ τόνισε ότι η καραντίνα τους έφερε πιο κοντά και γνωρίστηκαν περισσότερο.

Μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του… τα τραγούδια.

«Το τραγούδι «όπου θέλω πάω» θα το έλεγε η Άννα Βίσση. Μου φέρνει τα λόγια ο Νίκος Καρβέλας, τα διαβάζω, ξεκινώ να τραγουδώ και δε σταματώ να κλαίω.» τόνισε!
Έχοντας ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ ο Λευτέρης Πανταζής σχολίασε τη νέα γενιά τραγουδιστών που καβαλούν το καλάμι. «Επειδή είμαι κοντός δε φαίνομαι καμιά φορά και δε με χαιρετούν. Τους χαιρετώ εγώ».
«Το «δε πειράζει» το είχα γράψει για την Άντζελα Δημητρίου όταν χωρίσαμε. Δεν το πίστεψα σαν τραγούδι. Ωστόσο έγινε μεγάλη επιτυχία» μιλώντας για την παλιά του αγάπη.


Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε και στα νυχτοκάματα. «Το μεγαλύτερο κασέ που έχω πάρει αν θυμάμαι καλά ήταν σε ένα εξτρά που είχα πάει στη Γερμανία και πληρώθηκα με 1.500.000 δραχμές».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

Πηγή: Gossip-tv.gr