GOSSIP

150.000 δολάρια για μία τσάντα; Η Kylie Jenner τα έδωσε για αυτήν

150.000 δολάρια για μία τσάντα; Η Kylie Jenner τα έδωσε για αυτήν

Το ποσό σε ζαλίζει...

Η showbiz μας έχει δώσει πολλά πράγματα να σχολιάζουμε ανά διαστήματα. Πέρα από τα επαγγελματικά τους, που εκ των πραγμάτων θα απασχολήσουν και αυτός είναι κι ο σκοπός, το τι γίνεται στην προσωπική τους ζωή πολλές φορές θα ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο. Θα είναι μία νέα σχέση για την οποία κανείς δε γνώριζε; Μία πολυτελής έπαυλη που κάνει τα θέρετρα να μοιάζουν «λίγα»; Με κάποιον τρόπο, κάτι απίστευτο θα βρουν να κάνουν για να γίνουν πρώτο θέμα.

Η Kylie Jenner είναι ένα από τα κορίτσια που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας αφήσουν άφωνες με την πραγματικότητά τους. Σαφώς, οικονομικό πρόβλημα ποτέ δεν είχε και ειδικά από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκε και έχει τις δικές της επιχειρήσεις και το όνομά της που πλέον έχει γίνει brand name.

Η μικρή των αδερφών Kardashian, λοιπόν, δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα όταν πρόκειται να αγοράσει κάτι και μετά μοιράζεται με το κοινό της στα social media τα νέα της αποκτήματα. Αυτήν τη φορά, ας πούμε, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με τη μαμά της, Kris, και φωτογραφήθηκαν μαζί, με την Kylie να κρατάει μία πολύ σπάνια τσάντα αξίας 150.000 δολαριών -περίπου 130.000 ευρώ-.

Δες περισσότερα εδώ.