GOSSIP

Οι Maroon 5 επιστρέφουν δυναμικά: Το νέο τους τραγούδι είναι εδώ

Οι Maroon 5 επιστρέφουν δυναμικά: Το νέο τους τραγούδι είναι εδώ

Το αγαπημένο συγκρότημα δε μας απογοήτευσε

Οι Maroon 5 είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα των τελευταίων ετών, γι' αυτό και έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό που ανυπομονεί να ακούσει κάθε νέο τραγούδι που κυκλοφορούν. Έναν χρόνο τώρα δεν είχαμε νέο entry, ωστόσο αυτό μόλις άλλαξε.

Ένας λόγος για τον οποίο καθυστερούν να βγάλουν νέα κομμάτια είναι επειδή φροντίζουν να δίνουν τεράστια βάση στα κομμάτια που δουλέυουν και η λογική τους θυμίζει περισσότερο το «ένα και καλό» παρά πολλά και μέτρια. Ας είναι! Αφού ήρθε η στιγμή που ακούμε νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος μας αρκεί.

Μετά από το «Girls Like You» με περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια χτυπήματα και έπειτα από το «Memories» κυκλοφορία του 2019, που έφτασε να είναι το Νο2 του Billboard, έρχονται με το «Nobody's Love» να «ταράξουν» τα ήρεμα νερά μας.

Το νέο κομμάτι τους είναι ένα slow- tempo τραγούδι και είναι εμπνευσμένο από τα πρόσφατα γεγονότα που έχουν αναστατώσει ολόκληρο τον πλανήτη. Με ερεθίσματα λοιπόν από την πανδημία του κορονοϊού και από τις διαμαρτυρίες του κινήματος «Black Live Matters», το συγκρότημα έχει σκοπό να μοιράσει μόνο αγάπη στους θαυμαστές του.

Άκουσε το «Nobody's Love» εδώ: