GOSSIP

Η Adele επέστρεψε στο Λονδίνο για έναν πολύ σοβαρό λόγο

Η Adele επέστρεψε στο Λονδίνο για έναν πολύ σοβαρό λόγο

Τι να συμβαίνει με την καλλιτέχνιδα;

H Adele, έχει φέρει μεγάλες συγκινήσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο το τελευταίο διάστημα, μια με τις ερμηνείες της, μια με την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της και μια με την υποψία του νέου album της. Μιλάμε για μια καλλιτέχνιδα που έχει εδραιωθεί για τα καλά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και με το απεριόριστο ταλέντο της έχει αποδείξει-και με το παραπάνω- ότι αξίζει κάθε προσοχή μας. Είναι γεγονός ότι όταν μιλάμε για την Adele, είμαστε σίγουροι ότι το όνομά της το συνοδεύεται τεράστια επιτυχία.

Αυτή τη φορά η καλλιτέχνιδα αποφάσισε να μας ξαφνιάσει και κρατώντας χαμηλούς τόνους έρχεται για ένα επικό comeback που πολλοί περίμεναν καιρό τώρα.

Η είδηση θέλει την Adele να επιστρέφει στη βάση της, στο Λονδίνο για σοβαρούς λόγους και μάλιστα όπως αναφέρεται σε ξένα δημοσιεύματα όπως σε εκείνο της Daily Mail, πλέον ζει στο Los Angeles. Αυτό κι αν είναι νέο! Για να έχει εγκατασταθεί εκεί ναι, ο λόγος θα είναι σοβαρός και σου έχουμε αμέσως τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Η τεράστιας φήμης καλλιτέχνιδα βρίσκεται στο Λονδίνο λοιπόν, αφού μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια-έπειτα την τελευταία της κυκλοφορία- πρόκειται να επιστρέψει με νέα δισκογραφική δουλειά. Εικάζεται μάλιστα ότι μέσα σε αυτό το album θα συμπεριλαμβάνονται μεγάλα ονόματα και δεν μένει τίποτα άλλο παρά να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή της.