GOSSIP

Μέγκι Ντρίο: «Μου έδινε σφαλιάρες, ήμουν μικρή, φοβόμουν»

Μέγκι Ντρίο: «Μου έδινε σφαλιάρες, ήμουν μικρή, φοβόμουν»

Το μοντέλο, το οποίο έχει πέσει επίσης θύμα κακοποίησης, δίνει συμβουλές στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφής βία

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη, Η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε στις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε σε σχέση της στο παρελθόν.

«Έχω βιώσει ψυχολογική βία. Υπήρξα σε μια σχέση που ήταν τόσο προβληματική, που ο σύντροφός μου, για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή και για να είμαι μαζί του παρόλο που είχαμε προβλήματα, με κλείδωνε μέσα στο σπίτι για να μην φεύγω και να συζητάμε για μια σχέση τελειωμένη. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ψυχολογική βία έφτασε στη σωματική βία και μου έδινε σφαλιάρες. Τρόμαξα να χωρίσω γιατί δεν είναι εύκολες καταστάσεις. Ήμουν μόλις 19 ετών κι εκείνος 30 και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, φοβόμουν και είχε πιο πολλή δύναμη από μένα. Εγώ ήμουν ένα κοριτσάκι. Δεν ήξερα. Η συμβουλή μου στις γυναίκες που δέχονται οποιαδήποτε μορφής βία είναι να μην φοβούνται και να έχουν δίπλα τους την οικογένειά τους. Εγώ είχα τη μητέρα μου που με έστειλε Ιταλία ένα μήνα για να ξεμπλέξω από τον τρελό, γιατί ήμουν κολλημένη μαζί του τότε. Δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το lockdown δεν είναι αρκετό - Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση