GOSSIP

Ζόζεφιν: Η συμμετοχή στο J2US και οι προτάσεις για την Eurovision

Ζόζεφιν: Η συμμετοχή στο J2US και οι προτάσεις για την Eurovision

H Ζόζεφιν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, για τις προτάσεις που δέχεται κάθε χρόνο για την Eurovision και αποκάλυψε αν θα πάρει τελικά μέρος στο νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar!

Αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια είπε: «Δεν περίμενα ότι θα είχα αυτή την πορεία με το Νάσο στο J2US. Ήμουν αρκετά διστακτική αν θα είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν ήξερα πώς θα το έβλεπε ο κόσμος, οι φανς μου και αυτοί που με ακολουθούν. Είμαι αρκετά αγχωτική με τη δουλειά μου. Πάντα προσέχω να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Αλλά τελικά μας βγήκε σε πολύ καλό».

Και συμπλήρωσε: «Για μένα είναι ότι καλύτερο να βρίσκομαι σε ένα μουσικό σόου και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Περιμένω κάθε βδομάδα να έρθει το Σάββατο και να κάνουμε την τρέλα μας. Γιατί δεν είναι αυτό που κάνω στα νυχτερινά μαγαζιά. Κάνουμε ένα ρόλο. Άλλες φορές μπαίνουμε πολύ ωραία σε αυτό τον ρόλο και μπορούμε να πάρουμε και δεκάρια και άλλες φορές δεν μας ταιριάζει, αλλά δεν έγινε και κάτι».

Όσο για την Eurovision, είπε: «δέχομαι κάθε χρόνο σχεδόν πρόταση για την Eurovision, ναι. Νομίζω όμως πως για να πάει κάποιος καλλιτέχνης πρέπει να είναι πολύ «ψημένος». Πρέπει να έχει πολλή εμπειρία».

«Για να το σηκώσω εγώ αυτό το βάρος, θέλω άλλα δυο, τρία χρόνια μπροστά μου. Θέλω να έχω δυο δίσκους και άλλες επιτυχίες στην πλάτη μου. Να πάω και να είμαι σίγουρη. Άμα δηλαδή επιλέξουμε εγώ και η εταιρεία μου, να εκπροσωπήσουμε την χώρα, θέλω να είναι ότι καλύτερο μπορώ να δώσω. Και τραγουδιστικά και όλη η σκηνική παρουσία» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Google: Κατέρρευσε παγκοσμίως! Εκτός λειτουργίας ΥouTube, Gmail, Google Docs και Google Drive