GOSSIP

Χατζηγιάννης: Οι μοναδικές ερμηνείες και οι αποκαλύψεις (vids)

Χατζηγιάννης: Οι μοναδικές ερμηνείες και οι αποκαλύψεις (vids)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξίδεψε μελωδικά το βράδυ του Σαββάτου (30/01) με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε «ποδαρικό» στην εκπομπή Σπίτι με το Mega για τη νέα χρονιά, μαζί με σπουδαίους καλλιτέχνες φίλους του.

Από το «Άγγιγμα ψυχής» που τον σύστησε στο κοινό, τις διαχρονικές ερωτικές μπαλάντες «Μόνο στα Όνειρα» και ο «Βυθός» σου, μέχρι το αισιόδοξο «Χορεύω» που βρέθηκε στην 1η θέση των ραδιοφώνων και το νέο του τραγούδι «Μην Αργείς», ο ταλαντούχος τραγουδοποιός ξετύλιξε το νήμα της σημαντικής μουσικής του πορείας σε μία αξέχαστη βραδιά.

Την βραδιά άνοιξε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο ηθοποιός και περφόρμερ Θανάσης Αλευράς.

«Είμαι ο Θανάσης Αλευράς και κάθε φορά που μπαίνω σε θέατρο δημιουργώ ξεχωριστές στιγμές για καθένα από εσάς. Ξέρω, ξέρω δεν περιμένατε εμένα αλλά θέλετε δεν θέλετε ήρθα. Τι να κάνω, είναι φίλος μου, τον αγαπώ και τον θαυμάζω. Απολαύστε, λοιπόν, τον έναν και μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη. Της Λευκωσίας και της Ελλάδας… Απολαύστε την απόλυτη μαγεία της φύσης που συναντά την ψυχολογία της ύλης» είπε ο καλλιτέχνης.

Σε αυτήν την ξεχωριστή μουσική βραδιά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε καταξιωμένους ερμηνευτές. Μαζί του ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε την ιστορία της δημιουργίας του εμβληματικού τραγουδιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Σ' αγαπώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Η σοκαριστική απολογία του προπονητή - «Ήταν μια κοπελάρα...»