GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: «Νίκη» στη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για τον αμπελώνα στη Γαλλία

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί αμπελώνας
Στα «μαχαίρια» βρίσκεται ξανά το πρώην ζευγάρι
ASSOCIATED PRESS

Η πιο πρόσφατη δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί – για την περιουσία του πρώην ζευγαριού στη Γαλλία – επιλύθηκε.

Ο λόγος για τον διάσημο αμπελώνα Château Miraval, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 164 εκατ. δολάρια, ο οποίος αγοράστηκε από το ζευγάρι το 2014.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το περιοδικό People, η 46χρονη ηθοποιός, επιτρέπεται να πουλήσει σε τρίτο τις μετοχές της στο οινοποιείο και το κτήμα. Η αρχική αξία του Château Miraval στη Γαλλία υπολογίζεται στα 164 εκατ. δολάρια και το ζευγάρι το αγόρασε το 2014, για πραγματοποιήσει εκεί και τον γάμο του.

Τον Ιούλιο, η ηθοποιός ζήτησε από δικαστήριο της Καλιφόρνια να επιτρέψει την πώληση του μεριδίου της παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες διαζυγίου. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό, ο Μπραντ Πιτ είχε καταθέσει μήνυση προκειμένου να διατηρήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της εν λόγω περιουσίας.

Οι δυο τους είχαν μοιράσει αρχικά τις μετοχές, 60% στον Μπραντ Πιτ και 40% στην Τζολί. Στην συνέχεια όμως, ο ίδιος μεταβίβασε ένα 10% στην Τζολί, και έγιναν ισότιμοι ιδιοκτήτες.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Από τότε βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Σαββατοκύριακο με ζέστη μετά τις βροχές και την πτώση της θερμοκρασίας

Πώς συνελήφθη Έλληνας διακινητής μεταναστών με υπερπολυτελές τζιπ

Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» - Οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι (videos)