GOSSIP

Ζήνα Κουτσελίνη: Ξέσπα η παρουσιάστρια - «Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί»

Ζήνα Κουτσελίνη
Το ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη για τις απειλές που δέχτηκε για το θέμα Λιγνάδη
Star

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη με αφορμή το χθεσινό θέμα που πρόβαλε η εκπομπή της για την παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

H χθεσινή εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρθηκε στο έργο που ανέβασε η θεατρική ομάδα των κρατουμένων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ζήνα Κουτσελίνη στα social media ξέσπασε σήμερα.

«Έγινε το Σαββατοκύριακο και τίποτα δεν κουνήθηκε. Το αναδείξαμε εμείς. Ποιοι ήταν αυτοί οι 10-20 που πήγαν στην παράσταση και χειροκροτούσαν; Αυτοί να βγουν να το πουν και όχι εμείς να εγκαλούμαστε ότι “ξεπλένουμε” τον Δημήτρη Λιγνάδη γιατί κάποιοι άλλοι προύχοντες εκεί πήγαν στη φυλακή. Για όνομα του Χριστού και της Παναγίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και υπογράμμισε: «Είμαι μάνα 11χρονου παιδιού. Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί! Εμένα να μου βιάσουν το παιδί; Τρέμω το ίδιο για τον κάθε Λιγνάδη! Για όνομα του Θεού. Εγώ έθετα ερωτήματα. Εγώ ρώτησα αν συγκινήθηκε, γιατί αυτή την ενημέρωση είχαμε. Ότι κάποιοι συγκινήθηκαν. Και μου είπε ότι δάκρυσε. Εγώ δάκρυσα λοιπόν; Σίγουρα ήταν υποκινούμενο προς το πρόσωπο της εκπομπής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και διασωληνώθηκε ξανά

Χάος στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μετά τα χημικά και τις μολότοφ, ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους

Παρμενίων 21: Μήνυμα στον Ερντογάν από τον Έβρο - Σφοδροί βομβαρδισμοί από αεροπορία & τεθωρακισμένα