GOSSIP

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα κλάματα και η εξομολόγηση για την υγεία της - «Παρέλυσε η δεξιά μου πλευρά»

Δήμητρα Αλεξανδράκη
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται για την περιπέτεια με την υγεία της
Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται για την περιπέτεια με την υγεία της

Στο νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία δίνει ακόμα μάχη με τη σοβαρή λοίμωξη που υπέστη αν και ο θεράπων ιατρός της είπε ότι «σήμερα είναι μια καλή ημέρα για την Δήμητρα».

Όπως είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη «εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6».

Εξηγώντας τι συνέβη ο γιατρός της Δήμητρας Αλεξανδράκη ο οποίος ήταν δίπλα της στη συνέντευξη στην «Super Κατερίνα» είπε ότι «πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη. Είναι πολύ συχνή περίπτωση και απειλεί μέχρι και την υγεία του νεφρού αν δεν το προσέξει κανείς. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ακούγοντας τα λόγια στήριξης από τους συντελεστές της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιο δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι «γι’ αυτό δεν ήθελα να βγω ζωντανά, δεν ήθελα ο κόσμος να με δει έτσι».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε, τέλος, ότι λόγω άγχους το τελευταίο 6μηνο είχε σοβαρά θέματα με τα γυναικολογικά της και ανακοίνωσε ότι «σε λίγο βγαίνω από το νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσω τη θεραπεία από το σπίτι. Δεν έχει τελειώσει όλο αυτό».

Οι φωτογραφίες της Δήμητρας Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έτσι θα μπαίνουν τα παιδιά έως 18 ετών σε καταστήματα και μεικτούς χώρους

Ανατροπές στη φορολογική ενημερότητα από το 2022 – Τι αλλάζει

Καιρός – Αρναούτογλου: Έτσι θα κυλήσει γενικά ο Νοέμβριος – Δείτε χάρτη