GOSSIP

Μαίρη Μπάρκουλη: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της (video)

Μαίρη Μπάρκουλη: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της (video)
Τι είπε μέσα από το νοσοκομείο

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ανακαλύψαμε ότι έχω Hashimoto που συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα»

Από την Τρίτη (7/12) η Μαίρη Μπάρκουλη βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση, χωρίς να αναφέρει τον λόγο και την κατάσταση της υγείας της.

O δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», Γιάννη Πουλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο και την ρώτησε για την κατάσταση της υγείας της.

Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις ημέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά.. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προεμφράγματος. Ανακαλύψαμε ότι έχω hashimoto που είναι αυτοάνοσο και συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα. Μου είπαν σταμάτα μην περπατάς καθόλου γιατί είναι μία αρτηρία έτοιμη να σπάσει και να πάθεις έμφραγμα. Όλα αυτά γίνονται από το στρες και την στεναχώρια. Ο Νίκος είναι χάλια κλαίει του έχω απαγορεύσει να έρχεται να με βλέπει. Δεν θέλω να έρθει γιατί έβλεπε συνέχεια τον πατέρα του στα νοσοκομεία» εξομολογήθηκε η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πιστοποιητικό νόσησης: Στους τρεις μήνες μειώνεται η ισχύς του - Η εισήγηση της Επιτροπής

ΟΗΕ: Σε καμία περίπτωση δεν ειναι αποδεκτός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία