GOSSIP

Γιώργος Αλκαίος: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί αποσύρθηκε μετά την Eurovision

Γιώργος Αλκαίος: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί αποσύρθηκε μετά την Eurovision

Ο Γιώργος Αλκαίος σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του, μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στην Μήλο μόνιμα.

Ο Γιώργος Αλκαίος, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «Tonight Show» τους λόγους που αποφάσισε πριν 12 χρόνια να πουλήσει το σπίτι του, να εγκαταλείψει το τραγούδι και να μετακομίσει μόνιμα στη Μήλο.

«Ουσιαστικά η Eurovision με έκανε να βάλω κάτω τον εαυτό μου και να τον σαπίσω στο ξύλο σε πολύ υψηλό επίπεδο, όταν βρισκόμουν στο νησί. Δεν ήμουν καλά ισορροπημένος μέσα μου. Δεν έβρισκα κοινωνικό πλαίσιο να βρεθώ και να μπορώ να μιλήσω με ανθρώπους. Βρήκα πλέον άλλες λύσεις, όπως το διάβασμα. Η πρώτη μου επιτυχία έγινε όταν ήμουν 19, με πήρε η μπάλα και μέχρι να φτάσω στα 40 που έγινε η Eurovision, είπα ότι πρέπει να κάνω κάτι.

Έκλεισε ο κύκλος για αυτό το έκανα. Εγώ το έλεγα χρόνια σε συνεντεύξεις μου και δεν με πήρε κανείς στα σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω 60 χρονών και να είμαι επάνω σε μια πίστα. Δεν με φανταζόμουν έτσι. Το 2000 με 2010 δεν ήθελα να δουλέψω μέσα σε αυτό, άλλαξε όλη η δουλειά. Μπήκαν τα ριάλιτι και νέα παιδιά μετά από το 2002 κι έβλεπα να υπάρχει αντιμουσική» ανέφερε ο Γιώργος Αλκαίος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλος σεισμός στην Κύπρο - Αισθητός σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο

Κακοκαιρία Διομήδης: Ξεκίνησε με καταιγίδα στην Αττική – Λευκό τοπίο στα βόρεια

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)

Πέθανε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι