GOSSIP

Κατσαούνης για Καραγκούνια: «Κάποιες κουβέντες δεν τις σηκώνω, αν τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε»

Κατσαούνης για Καραγκούνια: «Κάποιες κουβέντες δεν τις σηκώνω, αν τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε»
«Εμείς κάτω στη Θεσσαλία, κάποιες κουβέντες δεν τις σηκώνουμε»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για τον συμπαίκτη του κι αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχαν για ένα ζευγάρι παπούτσια στο Survivor

Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τον Τάκη Καραγκούνια και τον τσακωμό που είχαν, ενώ βρίσκονταν κι οι δύο στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό και παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Γιώργος Κατσαούνης αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο και τη διαμάχη με τον Καραγκούνια, για ένα ζευγάρι παπούτσια.

«Μία μέρα είχε βροχή κι η Ναυσικά είχε αφήσει τα παπούτσια της στη θάλασσα και της είπα ότι θα πάω εγώ να τα πάρω τα παπούτσια. Όταν πήγα εκεί, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Τα πήρα νομίζοντας ότι είναι της Ναυσικάς και τα έβαλα κάτω από την καλύβα. Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μια κουβέντα ότι "όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ**** το σπίτι". Είναι κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000 ευρώ», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, περιγράφοντας τον τσακωμό τους.

Στις νέες του δηλώσεις, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε: «Εμείς κάτω στη Θεσσαλία, κάποιες κουβέντες δεν τις σηκώνουμε. Και στον χειρότερο εχθρό σου ακόμα, δεν τα λες. Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει ποιος πήρε τα παπούτσια κι έβρισε το σπίτι μου. Το σπίτι δεν το βάζεις ποτέ στο στόμα σου, δεν τον έδειρα. Αν τον έδερνα, θα το καταλαβαίνατε».

Τέλος, απάντησε και για τη Μυριέλλα Κουρεντή και δήλωσε: «Τη γούσταρα τη Μυριέλλα, όλο το πανελλήνιο το είδε».