GOSSIP

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έκανε την πρώτη ξενάγηση στο ανακαινισμένο Παλάτι του Μονακό

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έκανε την πρώτη ξενάγηση στο ανακαινισμένο Παλάτι του Μονακό
Οι τουρίστες ήρθαν απροσδόκητα πρόσωπο με πρόσωπο με την 44χρονη πριγκίπισσα
Instagram

H 44χρονη σύζυγος του 64χρονου πρίγκιπα Αλβέρτου πόζαρε για φωτογραφίες και μίλησε με τους επισκέπτες του επιβλητικού κτιρίου.

Το Παλάτι των Γκριμάλντι άνοιξε ξανά τις πύλες του, μετά από δύο χρόνια που ήταν κλειστό λόγω ανακατασκευής, και υποδέχτηκε το κοινό για να θαυμάσει τις μοναδικές τοιχογραφίες του από την Αναγέννηση.

Κατά την περιοδεία των επισκεπτών στο παλάτι του Μονακό τη Δευτέρα, οι τουρίστες ήρθαν απροσδόκητα πρόσωπο με πρόσωπο με την 44χρονη πριγκίπισσα, η οποία μοίρασε αγκαλιές και πόζαρε μαζί τους λίγο πριν αναλάβει χρέη ξεναγού δείχνοντας τις μοναδικές τοιχογραφίες από την Αναγέννηση.

Φορώντας με ένα αμάνικο μαύρο σακάκι Louis Vuitton, η Σαρλίν, η οποία είναι μαμά των 7χρονων δίδυμων, του Πρίγκιπα Ζακ και της Πριγκίπισσας Γκαμπριέλας με τον σύζυγό του πρίγκιπα Αλβέρτο, εμφανίστηκε μαγεμένη από τις τοποθεσίες καθώς η προγραμματισμένη περιοδεία ολοκληρώθηκε στα Grand Apartments and Hall of Europe. Οι τοιχογραφίες και οι οροφές του παλατιού παρουσιάστηκαν δημόσια για πρώτη φορά αυτόν τον μήνα.

Φωτογραφίες από την έξοδο κοινοποιήθηκαν διαδικτυακά από τον επίσημο λογαριασμό του Prince’s Palace στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση στα social media έγραφε: «Χθες το απόγευμα, ο Αυτού Υψηλότητα, πριγκίπισσα Σαρλίν παρουσίασε σε λίγους επισκέπτες τα πρόσφατα ανακαινισμένα Grand Apartments του Prince’s Palace καθώς και τις αναγεννησιακές τοιχογραφίες που αποκαλύφθηκαν στο κοινό μετά από αρκετά χρόνια εργασιών αποκατάστασης. Η πριγκίπισσα πήγε επίσης να συναντήσει παραθεριστές που επισκέπτονταν τα υπέροχα σαλόνια του Prince’s Palace».