GOSSIP

Δήμητρα Ματσούκα: Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη

Δήμητρα Ματσούκα: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος ενός ανθρώπου»
Η Δήμητρα Ματσούκα.
Instagram / dimitra_matsouka_official

Η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μακροχρόνια σχέση της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός, που σε κάθε της εμφάνιση προκαλεί πανικό, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Love It» τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τον χώρο του θεάτρου.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και έκανε ειδική μνεία στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

«Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι ερωτευμένη και είναι μια μακρά περίοδος που αισθάνομαι ευτυχής. Είμαι σε αυτή τη σχέση εδώ και έξι χρόνια», είπε αρχικά.


Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο τους θεάτρου, σημείωσε: «Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες, το αισθανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μου έχουν τύχει σκηνοθέτες που ήταν αγενής και δεν είναι ευχάριστο αυτό».

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της η ίδια δήλωσε: «Δεν είμαι δυσαρεστημένη με την επαγγελματική μου πορεία. Αισθάνομαι τυχερή που κάνω τη δουλειά που αγαπώ και από αυτή ζω. Μου έχον τύχει δύσκολες συνεργασίες με ανθρώπους που αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει ιδιαιτέρως καλά… Μου έχουν τύχει σκηνοθέτες που ήταν αν μη τι άλλο αγενείς, δεν ήταν ευχάριστο».

Παράλληλα, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον ανιψιό της και δήλωσε ότι τον αγαπά πάρα πολύ. «Η αδερφή μου ήταν πάντε το στήριγμά μου κι εγώ για εκείνη. Έχει υπάρξει τσακωμός μεταξύ μας. Έχει συμβεί να μην μιλάμε για 2-3 μέρες»

Σχετικές ειδήσεις