GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού (video)

Ιωάννα Τούνη: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού (video)
Instagram: j.touni

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως θα μάθει απόψε το φύλο του μωρού της

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την Ιωάννα Τούνη αλλά και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αρχικά, η εντυπωσιακή influencer απόψε έχει γενέθλια και τα γιόρτασε το βράδυ μαζί με φίλους και φυσικά με τον αγαπημένο της.

Όμως όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από story της στο Instagram, σήμερα το ζευγάρι θα μάθει το φύλο του μωρού τους. Οι κολλητές της θα της διοργανώσουν «Gender Reveal», ένα πάρτι δηλαδή στο οποίο θα της αποκαλύψουν μέσα απο τα μπαλόνια το φύλο του μωρού της.

«Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι» ακούγεται να λέει, μεταξύ αλλων, η Ιωάννα Τούνη.

Πάντως πριν μερικές ημέρες, η διαδικτυακή περσόνα «Soula Glamorous», είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram, πως η Ιωάννα Τούνη περιμένει κοριτσάκι.