GOSSIP

Η Ιωάννα Τούνη κάνει on camera ένεση θρομβοφιλίας

Η Ιωάννα Τούνη κάνει on camera ένεση θρομβοφιλίας

Η Ιώαννα Τούνη μοιράστηκα ακόμα μια προσωπική της στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους - Έκανε στο Instagram ένεση θρομβοφυλίας την οποία αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον λογαριασμό της στα social media αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της, καθώς έχει θρομβοφιλία.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη.

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/11, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο δείχνοντας την στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε την ένεση για την θρομβοφιλία μόνη της, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες τις έκανε με την βοήθεια του φαρμακοποιού.