GOSSIP

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην Αράχωβα

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή στην Αράχωβα
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Οι δυο τους μετά το τριήμερο των Χριστουγέννων, που ήταν γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις για τη Δέσποινα Βανδή, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι διαρκώς στο πλευρό της, ξέφυγαν για λίγο από την Αθήνα και πήγαν για λίγο στην Αράχωβα.

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην Αράχωβα. Οι δυο τους μετά το τριήμερο των Χριστουγέννων, που ήταν γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις για τη Δέσποινα Βανδή, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι διαρκώς στο πλευρό της, ξέφυγαν για λίγο από την Αθήνα και πήγαν για λίγο στην Αράχωβα.

Πάντως, μετά την επιβολή προστίμου στον Βασίλη Μπισμπίκη για το τσιγάρο στο χέρι, όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση. Υπενθυμίζεται πως μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφίας όπου ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε να καπνίζει την ώρα που η Δέσποινα Βανδή εμφανιζόταν στην πίστα, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε πρόστιμο τόσο στον ηθοποιό όσο και στο νυκτερινό κέντρο που εργάζεται η τραγουδίστρια.

Η απάντηση από το νυχτερινό κέντρο για το τσιγάρο

Υπήρξε και απάντηση από το νυχτερινό κέντρο, αλλά και τοποθέτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, στην εκπομπή «Live News» στο Mega. «Να σας υπενθυμίσω ότι ο πρώτος αντικαπνιστικός νόμος ψηφίστηκε το 1856. Είχαμε αντικαπνιστικό νόμο το 2002, το 2008, το 2010 και η πρώτη φορά που εφαρμόστηκε ήταν το 2019 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στα εστιατόρια δεν καπνίζει κανείς, στα καφέ δεν καπνίζουν», είπε η κ. Γκάκα και πρόσθεσε:

«Κάθε πράγμα, διαμορφώνει μια κουλτούρα. Στην Ελλάδα μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρχε η κουλτούρα ότι το κάπνισμα είναι το νορμάλ, το φυισολογικό. Που δεν είναι. Δεν είναι σε καμία χώρα της Ευρώπης, στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Μας παίρνει λίγο καιρό. Περάσαμε δύο χρόνια με πανδημία, με κλεισούρα, ο καθένας θέλει να βγει και να ξεσκάσει. Όμως, η αλήθεια είναι η ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει. Ο νόμος για το κάπνισμα είναι σεβαστός. Υπήρξαν και πρόστιμα, έτσι ξεκίνησε. Οι πρώτες ημέρες δεν ήταν εύκολες, ούτε στα εστιατόρια».

«Σιγά-σιγά αυτό που έχει σημασία είναι να αλλάξουμε εμείς κουλτούρα και να καταλάβουμε ότι το κάπνισμα δεν αφορά μόνο εμάς και τη δική μας ελευθερία, αλλά αφορά και τα δικαιώματα του διπλανού μας ο οποίος εισπνέει τον καπνό μας. Σε έναν κλειστό χώρο, όταν καπνίζεις, τον εισπνέουμε όλοι», επεσήμανε.

«Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, και έχει αποδειχθεί, γιατί έτσι ξεκίνησε από το 2019 και μετά η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Υπήρχαν και νωρίτερα αντικαπνιστικοί νόμοι, αλλά δεν είχαν λειτουργήσει. Και η ΕΛΑΣ έχει το νου της, και η Δημοτική Αστυνομία έχει το νου της, και η Αρχή Διαφάνειας. Το θέμα είναι να καταλάβουμε εμείς ποια είναι τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, σε σχέση με τους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι το κάπνισμα έχει σχέση και με τα δικαιώματα των άλλων», σχολίασε πριν διακόψει τη συνέντευξή της ένα σημαντικό τηλεφώνημα που έλαβε την ώρα της εκπομπής.

Πάντως, ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και ο Θάνος Πλεύρης και η Δέσποινα Βανδή, είναι τα πρώτα trends στο ελληνικό Twitter το τελευταίο 24ωρο. Εκτός από τα σχόλια και τα μηνύματα που έχουν πολιτικό ύφος και έχουν μπει στη διαδικασία της αντιπαράθεσης κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά σχόλια για το περιστατικό…

Σχετικές ειδήσεις

Πρώτο trend ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το πρόστιμο από τον Θάνο Πλεύρη για το τσιγάρο

Νέο μήνυμα Πλεύρη για το τσιγάρο του Μπισμπίκη σε νυχτερινό κέντρο

Πλεύρης: Πρόστιμο σε νυχτερινό επειδή κάπνιζε ο Μπισμπίκης