GOSSIP

Μαρία Μπεκατώρου: Με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα

Μαρία Μπεκατώρου: Με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα
Η Μαρία Μπεκατώρου

«Το επώνυμό μου συνήθως το μπερδεύουν με της Μαρίας Μπακοδήμου», είπε η Μαρία Μπεκατώρου

«Παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα», είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η Μαρία Μπεκατώρου.

Μάλιστα, στην ερώτηση αν την έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη στον δρόμο, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το επώνυμό μου συνήθως το μπερδεύουν με της Μαρίας Μπακοδήμου. Παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα.

Στον δρόμο έγινε δύο φορές, τη μία κιόλας με σταμάτησαν και μου μιλούσαν. Εγώ χαμογελούσα στην αρχή και τoυς είπα: "Παιδιά, δεν είμαι αυτή" αλλά δεν είχα και τι να τους πω. Ποια είμαι; Με ήξεραν τότε; Τι να πω; Είμαι η Μπεκατώρου από την Κεφαλονιά;».

Στο ερώτημα αν πηγαίνει στη λαϊκή, η Μαρία Μπεκατώρου απάντησε: «Ναι, καλέ, κάθε εβδομάδα. Ξέρεις, Μιχάλη, δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σπουδαίο. Είμαι πολύ τυχερή που ο Θεός μού χάρισε μια επιτυχία μέσω της δουλειάς που αγαπάω πάρα πολύ να κάνω, απλά μοιράζομαι τη δουλειά μου με πάρα πολύ κόσμο.

Αυτό πάντως που δεν μου αρέσει γενικά είναι να βρεθώ σε μια παρέα που δεν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και να αρχίσουν να μου κάνουν ερωτήσεις τύπου κλειδαρότρυπας "τι έκανε εκείνος;", "αληθεύει αυτό;"… Δεν τα αντέχω καθόλου αυτά».