GOSSIP

Η Σακίρα κοροϊδεύει την πρώην πεθερά της τοποθετώντας κούκλα «μάγισσα» στο μπαλκόνι της

Η Σακίρα κοροϊδεύει την πρώην πεθερά της τοποθετώντας κούκλα «μάγισσα» στο μπαλκόνι της

Η ανατριχιαστική διακόσμηση με την μάγισσα δεν είναι το μόνο πράγμα με το οποίο έχουν να αντιμετωπίσουν οι γείτονες της Σακίρα. Ένα από αυτά είναι το τελευταίο της σινγκλ της τραγουδίστριας το οποίο κατακεραυνώνει τον πρώην της, την νέα του σύντροφο και, ναι, ακόμη και την πρώην πεθερά της.

Η Σακίρα έχει τοποθετήσει ένα ομοίωμα μάγισσας στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, στραμμένο προς την κατεύθυνση της γειτόνισσα της, που τυγχάνει να είναι η πρώην πεθερά της, όπως αναφέρει η New York Post.

Η τραγουδίστρια έδωσε στην δημοσιότητα, μια ανακοίνωση, τον Ιούνιο του 2022, επιβεβαιώνοντας μέσα από αυτή τον χωρισμό της από τον Ισπανό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο ήταν πάνω από μια δεκαετία μαζί.

«Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας», αναφέρεται στο μήνυμα. «Ευχαριστώ για την κατανόηση».

Το νέο κομμάτι της με τίτλο «BZRP Music Session #53» αναφέρεται στον απόηχο της διαμάχης τους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η πρώην πεθερά της είναι ακόμα γειτόνισσα. «Μου άφησες τα πεθερικά ως γείτονές μου / ΜΜΕ στην πόρτα μου και χρεωμένη», τραγουδά στα Ισπανικά. «Νόμιζες ότι με πλήγωσες, αλλά με έκανες πιο δυνατό / Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια, εισπράττουν χρήματα».

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Más Vale Tarde, η μητέρα του Πικέ, Μονσεράτ Μπερναμπέου, είχε ζητήσει από μέλη του επιτελείου της Σακίρα να γυρίσουν το ομοίωμα της μάγισσας, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι κατάλαβε η Shakira πως ο Gerard Piqué την απατά μέσα στο σπίτι τoυς

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έπαθε Σακίρα και το διαδίκτυο την αποθεώνει

Σάλος με τον Πικέ: Δεν ήταν πιστός ούτε στη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία