GOSSIP

Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει»

Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει»
Η Αθηναΐς Νέγκα.
Glomex

Η Αθηναΐς Νέγκα σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εκπομπή της αλλά και για τον χωρισμό της.

H Αθηναΐς Νέγκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή της στο Action24, ενώ δήλωσε πως ίσως να μην ξανακάνει τηλεόραση στο μέλλον.

«Το “Καλύτερα αργά” ήταν ένα πείραμα που έγινε πέρυσι, πήγε συμπαθητικά και είπαμε να συνεχίσουμε να το συμπαθούμε. Θα το κάνω για λίγο καιρό ακόμα και είναι πιθανό να μην κάνω ξανά τηλεόραση. Τώρα που κάνουν όλοι συνεντεύξεις έχει αρχίσει και μου τη δίνει και λέω δεν θα κάνω άλλες. Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει», είπε η Αθηναϊς Νέγκα στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Η ίδια αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου: «Θα πήγαινα να δουλέψω σε πάνελ γιατί θα ήταν διασκεδαστικό να το δω από κοντά. Δεν θα ήμουν καλή πανελίστρια, θα ήμουν η χειρότερη. Τα πάνελ με μαγεύουν με την άγρια ομορφιά τους. Ο Λιάγκας και η Καινούργιου είναι δύο αριστουργήματα της τηλεοπτικής τέχνης που μόνο ο ιστορικός του μέλλοντος θα είναι σε θέση να εκτιμήσει».

Για τον χωρισμό από τον σύζυγό της: «Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να ζήσω λίγο πιο ελεύθερα. Να μπορώ να κυκλοφορώ, να ξέρουν όλοι ότι χώρισα. Αν με δείτε στο δρόμο να περπατάω με τους φίλους μου, να ξέρετε ότι έχω χωρίσει», δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα στην κάμερα του Mega.

Σχετικές ειδήσεις

Η Γιώτα Νέγκα στο Θέατρο Άλσος για λίγες παραστάσεις

Αθηναΐς Νέγκα: Το photoshop, η λεύκη, το σώμα, οι ατέλειες και ο χωρισμός

Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της στο Πρωινό Μας- «Ελπίζω να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά»