GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στην κριτική για τις φωτογραφίες με το μωρό της στα χιόνια - «Κουράσατε»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στην κριτική για τις φωτογραφίες με το μωρό της στα χιόνια - «Κουράσατε»
Instagram: @Jtouni

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τις φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της στα χιόνια

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δέχθηκαν πολλά αρνητικά σχόλια στα social media επειδή δημοσίευσαν φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό του στο χιόνι.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι δεν θα έπρεπε το παιδί να βρίσκεται εκτός του σπιτιού λόγω της κακοκαιρίας και της χαμηλής θερμοκρασίας.

Ωστόσο η Ιωάννα Τούνη έδωσε μια οργισμένη απάντηση με βίντεο που ανήρτησε σε story της στο Ιnstagram. Ουσιαστικά εξήγησε πως η βόλτα της στα χιόνια με τον σύζυγό της και τον γιο της στα χιόνια διήρκησε μόλις λίγα λεπτά ενώ προσθέτει ότι οι γιατροί συστήνουν τα παιδιά να βγαίνουν έξω και να παίρνουν καθαρό αέρα.

«Τώρα που σας βρήκα, για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε το μωράκι μας χθες έξω από το σπίτι; Για δέκα λεπτά κάναμε μία βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό γενικά, στις σκανδιναβικές χώρες που έχει όλο τον χρόνο παγωνιά, τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή; Να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω, να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα», ανέφερε συγκεκριμένα

Και έκλεισε λέγοντας: «Αυτά ευχαριστώ. Μη με πρήζετε, έλεος. Ανοίξτε και εσείς κάνα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μόνο μια φωτογραφία και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».