MEDIA

Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ζωή μετά το Survivor All Star

Κατερίνα Δαλάκα – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η ζωή μετά το Survivor All Star

Survivor All Star: Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν από το ριάλιτι, ωστόσο συνεχίζουν να απασχολούν.

Δύο από τις πλέον πολυσυζητημένες παίκτριες του «Survivor All Star» είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο αθλήτριες αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα από καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη ότι τις είδε με κινητό στο δάσος, και η ζωή τους σχολιάζεται ιδιαίτερα.

Χωρίς να έχουν παραχωρήσει ακόμη συνέντευξη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ως είθισται, έχουν αρκεστεί σε ελάχιστες αναρτήσεις γεμάτες υπονοούμενα στα social media. «Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», έγραψαν και οι δύο στο προφίλ τους στο Instagram δημοσιεύοντας ένα κολλάζ από φωτογραφίες τους.

Έκτοτε έχουν αφιερωθεί στην προσωπική τους ζωή και στους αγαπημένους τους, δημιουργώντας ατμόσφαιρα μυστηρίου για τις επόμενες κινήσεις τους και τα όσα θα πουν όταν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους. Άλλωστε έχει γίνει γνωστό ότι «καταστρώνουν» μαζί τα σχέδιά τους για να περάσουν στην αντεπίθεση.

Μέχρι τότε, πάντως, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζουν τον έρωτα και το μόνο βέβαιο είναι ότι το «Survivor All Star» τις έκανε να καταλάβουν καλύτερα τα συναισθήματά τους. Έτσι, η πρώτη φαίνεται ότι δίνει μία ευκαιρία ακόμα στη σχέση της με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Αν και είχαν χωρίσει λόγω της συμμετοχής της στο παιχνίδι, με το που επέστρεψε στην Ελλάδα ο επιχειρηματίας την περίμενε και την στηρίζει πολύ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Μας» είχε αναφέρει o ίδιος: «Εγώ ήμουν αντίθετος με την απόφασή της να πάει στο παιχνίδι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία της και την ψυχολογία της, καθώς αυτό που συνέβη σίγουρα θα την έχει στενοχωρήσει πολύ». Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης σε χειμερινό προορισμό με την Κατερίνα να μοιράζεται στιγμιότυπό της από τα χιόνια.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται συνεχώς με τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής την στήριξε και όσο βρισκόταν στο «Survivor All Star» και όταν βρέθηκε εκτός, με τον ίδιο μάλιστα να διαμηνύει ότι θα κάνει μέχρι και άρση απορρήτου για να αποδείξει ότι η αγαπημένη του δεν επικοινώνησε μαζί του.

Το ζευγάρι πλέον είναι αχώριστο, η ποδοσφαιρίστρια ακολουθεί τον καλλιτέχνη στα live του ενώ μετά το πρόσφατο ατύχημά του στη Θεσσαλονίκη, η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το θέμα στην κάμερα του «Πρωινού Μας»: «Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο… Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα».

Σχετικές ειδήσεις