GOSSIP

Survivor all Star: Το φετινό είναι τσίρκο, είπε ο Τόνι Σταυράτης

Τόνι Σταυράτης
Τι είπε ο Τόνι Σταυράτης για το Surviror
Glomex/Open

Ο παίκτης του Survivor, Τόνι Σταυράτης, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας ότι «αντικειμενικά το μόνο ανταγωνιστικό Survivor ήταν το δικό μας, αυτό εδώ μόνο Survivor δεν λέγεται». 

«Στο δικό μας Survivor υπήρξαν παίκτες που είχαν επαφή με τον έξω κόσμο και που τρώγανε κανονικά», είπε ο Τόνι Σταυράτης, μιλώντας στο OPEN, ενώ τόνισε πως το φετινό Survivor είναι τσίρκο.

Ο παίκτης του Survivor, Τόνι Σταυράτης, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας ότι «αντικειμενικά το μόνο ανταγωνιστικό Survivor ήταν το δικό μας, αυτό εδώ μόνο Survivor δεν λέγεται. Οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι για τσίρκο Survivor», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνι Σταυράτης.

Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε και για την επικοινωνία με τον έξω κόσμο: «Υπήρχαν άτομα που είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δύο τρία άτομα ήταν και έτρωγαν... Είχαν στήσει ένα σχέδιο με local, ο οποίος είχε επαφή με την Ελλάδα και τους έστελνε φαγητό και ήξεραν τι γίνεται στο παιχνίδι. Η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήταν σε αυτά τα άτομα. Ό,τι έγινε με την Κατερίνα, έγινε και με άλλα άτομα, αλλά δεν αποβλήθηκαν. Προφανώς, το σχέδιο ήταν καλοστημένο», σημείωσε ο Τόνι Σταυράτης.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο «Σασμός» στη βραδινή ζώνη – Τι έκανε το Survivor All Star

Survivor All Star: Η παραγωγή «αδειάζει» την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Ξέσπασμα Μαρτίκα για την «κατασκοπεία» της Ελευθερίας – Ο παίκτης που αποχωρεί