GOSSIP

Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της - «Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια»

Αντζελίνα Τζολί: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της - «Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια»
AP

Η Αντζελίνα Τζολί μιλάει για τον θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε νικημένη από καρκίνο

Τη μητέρα της από καρκίνο έχασε πριν δεκαπέντε χρόνια η Αντζελίνα Τζολί, η οποία με μια τρυφερή ανάρτηση τη θυμήθηκε.

Σε μια φωτογραφία που η ηθοποιός είναι ακόμα μικρό κοριτσάκι και δίπλα είναι η μητέρα της, εξήγησε ότι αύριο θα έκλεινε τα 73 ωστόσο δεν πρόλαβε αφού έδωσε μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών.

Η Τζολί μιλώντας με συγκίνηση παρότρυνε όλες τις γυναίκες να ελέγχονται προληπτικά και έστειλε την αγάπη της σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή με τη δύσκολη αρρώστια.

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω τσεκ απ. Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα "Φίλα τον Ουρανό". Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου».