Γιορτή της Μητέρας 2023: 10+1 διάσημες μαμάδες γιορτάζουν για πρώτη φορά
Έντεκα διασημότητες που έγιναν για πρώτη φορά μητέρες και δεν κρύβουν την ευτυχία τους!
GOSSIP

Γιορτή της Μητέρας 2023: 10+1 διάσημες μαμάδες γιορτάζουν για πρώτη φορά

Την Κυριακή 14 Μαΐου, οι μανούλες έχουν την τιμητική τους, καθώς είναι η Γιορτή της Μητέρας - Εννέα κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ και δύο της ξένης, θα γιορτάσουν για πρώτη φορά τη «Γιορτή της Μητέρας»

Η Ημέρα της Μητέρας καθιερώθηκε το 1960 και είναι αφιερωμένη στις μαμάδες όλου το κόσμου. Η σημερινή ημέρα όμως είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για τις μανούλες που θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και το 2023 έφερε μαζί του μια νέα γενιά από μαμάδες celebrities, που ετοιμάζονται να τιμήσουν το νέο τους τίτλο τη μεγάλη μέρα, την Κυριακή 14 Μαΐου.

Τραγουδίστριες, μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιάστριες και influencers έχουν ένα κοινό στοιχείο: «Όλες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μετά το Μάιο του 2022 μέχρι σήμερα».

Οι Ιωάννα Τούνη, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχοντας τους γιους τους στο πλευρό τους, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη και η Ιωάννα Μαλέσκου κρατώντας τις κορούλες τους στην αγκαλιά τους, βίωσαν πρόσφατα τη μητρότητα και θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας.

Ακολουθούν οι 10 + 1 διάσημες κυρίες που έγιναν πρόσφατα μανούλες:

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στις 9 Ιανουαρίου 2023 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η influencer με μια ανάρτηση στα social media, ενώ ο ευτυχισμένος πατέρας έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά είναι super δυνατή», είχε γράψει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Ελένη Φουρέιρα

Στιγμές πρωτόγνωρης ευτυχίας ζουν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, που υποδέχθηκαν στις 7 Φεβρουαρίου τον καρπό του έρωτά τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος είχε μιλήσει σε εκπομπή για τις λεπτομέρειες της γέννησης αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζει το μωράκι.

«Στις 6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο», είχε πει ο γυναικολόγος.

«Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Ισχύει ότι το μωρό μοιάζει στον Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ», είχε συμπληρώσει ο κ. Μπαρμπαγιάννης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ευτυχισμένοι γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, καθώς η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γυναικολόγος της Κωνσταντίνας, Παναγιώτης Ψαθάς μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του τοκετού.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι», είχε αναφέρει αρχικά ο γυναικολόγος.

«Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ό,τι άκουσα, από ό,τι είπαν τα παιδιά, θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», είχε προσθέσει ο Παναγιώτης Ψαθάς.

Μαίρη Συνατσάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από τις 5 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καθώς η influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο τον πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ημέρα εκείνη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είχε μιλήσει ο μαιευτήρας της Μαίρης Συνατσάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως η influencer γέννησε με καισαρική τομή στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου.

Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ενώ μαζί της βρισκόταν ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο. Η τελετή έγινε στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Μητέρα έγινε για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση της στο Instagram, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

τζουλια αλεξανδράτου υπερηχος


Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφία αλλά και story στο Instagram με το νεογέννητο κοριτσάκι και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες ( 9 μηνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή με την κόρη της η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Λάουρα Νάργιες

Στις 21 Φεβρουαρίου η Λάουρα Νάργιες έγινε μανούλα και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram ο Χρήστος Σαντικάι μέσω story στο Instagram γράφοντας: «Καλώς ήρθες αντράκο μου Λάουρα Νάργες σε ευχαριστώ σε αγαπώ», μέσα από το μαιευτήριο.

Σημειώνεται ότι η Λάουρα Νάργιες κρατούσε την εγκυμοσύνη της κρυφή τον πρώτο καιρό, θέλοντας να είναι σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν καλά με το μωρό της, αυτούς τους δύσκολους πρώτους μήνες. Ωστόσο, η ευτυχία δεν μπορούσε να μείνει κρυφή για πολύ καιρό και έτσι όταν πλέον αποφάσισαν με τον Σαντικάι να αποκαλύψουν την φουσκωμένη κοιλίτσα, τα stories αλλά και το party για την υποδοχή του μωρού δεν «κρύφτηκαν».

Άννα Μπεζάν

H Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Η Άννα Μπεζάν γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεμίζοντας χαμόγελα τον άνδρα της αλλά και τη μητέρα του, Χριστίνα Παππά, της οποίας το όνομα θα πάρει η μικρή.

«Όταν είδα το μωρό στον υπέρηχο, δάκρυσα», είπε η Χριστίνα Παππά και δήλωσε πως θαυμάζει ιδιαίτερα τη νύφη της και την θεωρεί ένα χαρισματικό πλάσμα.

«Να είναι υγιέστατο και ευλογημένο το παιδάκι κι εμείς ας μην κοιμόμαστε ποτέ!», επισήμανε για την εγγονή της.

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο διάσημος σεφ και η γνωστή ηθοποιός απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο σκόρπισε ευτυχία στο αγαπημένο ζευγάρι.

Rihanna

Η Rihanna και ο σύζυγός της, A$AP Rocky, στις 19 Μαΐου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Σχετικά με τον τοκετό της τραγουδίστριας δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες. Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού τους, το ζευγάρι αποκάλυψε και το όνομα. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, το ζευγάρι έδωσε στο παιδί το όνομα RZA Athelston Mayers, με τους θαυμαστές τους να μην ενθουσιάζονται ιδιαίτερα…

Ο γιος της Rihanna φαίνεται πως πήρε το όνομά του προς τιμήν του παραγωγού και ράπερ RZA -ηγέτη της Wu-Tang Clan-, της αμερικανικής hip hop κολεκτίβας που δημιουργήθηκε στο Staten Island το 1992.

Οι θαυμαστές της πίστευαν ότι το αγοράκι μπορεί να ονομαζόταν Noah, αλλά το ζευγάρι δεν τους έκανε το χατίρι. Ειδικότερα, το πιστοποιητικό γεννήσεως δείχνει ότι ο RZA έλαβε το μεσαίο όνομα του πατέρα του, Athelston.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η popstar του «Umbrella» αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Super Bowl ότι εκείνη και ο ράπερ περιμένουν το δεύτερο μωρό τους. Τον ίδιο μήνα, ο μπαμπάς της Rihanna, Ronald Fenty, δήλωσε στο «Page Six» ότι οι είχαν σκεφτεί μερικά ονόματα για τον μικρό.

Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής εμφάνισής της στο Met Gala, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη της είναι αρκετά διαφορετική. «Δεν υπάρχουν λιγούρες. Όλα είναι διαφορετικά, αλλά το απολαμβάνω», εξήγησε. Πρόσθεσε ότι είναι «ερωτευμένη» με τον μικρό της. «Έχω εμμονή και δεν αισθάνομαι καν ενοχές γι' αυτό», πρόσθεσε η Rihanna.

Χίλαρι Σουάνκ

Η 48χρονη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ, την Κυριακή του Πάσχα (9/4) έφερε στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, καθώς μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο στιγμιότυπο στο Instagram.

Η ηθοποιός του «Million Dollar Baby» μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια συγκινητική φωτογραφία της να κρατά τα νεογέννητα στην αγκαλιά της, κοιτάζοντας ένα ηλιοβασίλεμα.

«Δεν ήταν εύκολο. Αλλά αγόρι (και κορίτσι!) άξιζε τον κόπο. Καλό Πάσχα! Ανάρτηση από τον Παράδεισο», έγραψε η νέα μαμά στη λεζάντα της συγκινητικής φωτογραφίας. Η σταρ - που ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της τον Οκτώβριο - φαινόταν άνετη κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά της ενώ ήταν τυλιγμένη με ένα βελούδινο λευκό μπουρνούζι.

Τα δίδυμα είναι τα πρώτα παιδιά της σταρ και του δεύτερου συζύγου της, επιχειρηματία Φίλιπ Σνάιντερ, 45 ετών.

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Μαλέσκου: Γέννησε η παρουσιάστρια

Χίλαρι Σουάνκ: Γέννησε δίδυμα στα 48 της - «Δεν ήταν εύκολο, αλλά άξιζε τον κόπο»

Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε η τραγουδίστρια – Παρών στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ