GOSSIP

Ελπίδα: Συγκινεί η κόρη της για τη Γιορτή της Μητέρας

Ελπίδα
Instagram

Η κόρη της Ελπίδας, η οποία πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως η εγκυμοσύνη της τερματίστηκε άδοξα στον 8ο μήνα θέλησε ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας να στείλει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα

Η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, θέλησε να τιμήσει τη Γιορτή της Μητέρας με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Η κόρη της Ελπίδας, η οποία πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως η εγκυμοσύνη της τερματίστηκε άδοξα στον 8ο μήνα θέλησε ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας να στείλει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα όχι μόνο στις μαμάδες που γέννησαν τα παιδιά τους και έχουν την τύχη να τα μεγαλώνουν, αλλά και σε εκείνες που δεν πρόλαβαν να τα χαρούν και τα «έχασαν», σε εκείνες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους αλλά και σε όσες νιώθουν μαμάδες.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους τους επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που uιοθετησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανούλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!» έγραψε η Ήρα Κατσαντώνη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, στην οποία ποζάρει δίπλα στη μητέρα της από την περίοδο που η ίδια ήταν έγκυος.